IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Цвети Стоянова: Господ ми даде право на втори живот

16 юни 2022 15 00

Гимнастичката отбеляза годишнина от своя инцидент

БГНЕС

БГНЕС

Цвети Стоянова отбеляза годишнина от инцидента, при който за малко да загуби живота си. Днес бившата гимнастичка е благодарна, че е успяла да се възстанови – не само физически, но и психически. И благодари на своята най-голяма опора.

На 14 юни 2016 г. красавицата, която бе част от ансамбъла по художествена гимнастика, падна от шестия етаж на дома си в столичния квартал „Надежда“. Заради травмите се наложиха няколко операции, след които днес е отново на крака.

„Днешният ден е много специален за мен! Изминаха 6 години откакто Господ ми даде право на втори живот. Толкова много неща се промениха… Самата аз се промених. Знам, че всичко, което ми се случи беше само за добро“, сподели тя.

По думите на Стоянова, въпреки всички трудности, през които е преминала, сега се чувства щастлива и благодарна.

„Днес имам още един ангел на небето, който ме закриля и без когото щеше да ми е невъзможно да премина през всичко това. И макар да не е физически вече до мен, нашата връзка е неразрушима“, казва Цвети за своята покойна баба – Цеца, която се грижи за нея от малка, след като майка ѝ почива.

Показвайки торта с желирани плодове на камерата – за здраве, спортистката посочва, че е получила ценен урок – знае какво има и какво е изгубила. И това е много важно за нея.

„Гледам напред с вяра и надежда, а назад само с поука и прошка. На първо място простих на себе си и чак тогава дадох и поисках прошка от другите. И както казва момичето, което скоро ще имате възможността да познавате: „Господ има план за всички нас“, а нашата работа е простичка: кротко и смирено да вървим по пътя си, стремейки се един ден да оставим нещо добро след себе си“, посочва още тя.

Накрая Цвети Стоянова благодари на всички, които са я подкрепяли през годините. И изтъква, че имало и такива, които са престанали в един момент.

В момента бившето златно момиче се опитва да развива своя малък бизнес. От известно време то се занимава с изработка на бижута от естествени камъни. Друго нещо, което прави с удоволствие в свободното си време – е да снима своите тренировки, които по-късно споделя с последователите си в социалните мрежи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари