IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Синът на Карла Бруни предизвика сензация на модното ревю на Versace

20 юни 2022 16 30

Гордите Хелена Кристенсен и Ел Макферсън също се изфукаха със синовете си

Ел Макферсън и синът й СаЙ; Снимка: Getty

Ел Макферсън и синът й СаЙ; Снимка: Getty

Карла Бруни показа, че е една горда майка: синът ѝ Аурелиен предизвика истинска сензация на последното модно ревю на Versace.

30 години след майка си, Аурелиен Ентховен направи своя дебют на международната модна сцена тази неделя (19 юни). Красивият 21-годишен син на Карла направи фурор с това, че е наследил таланта на супермодел от своята известна майка.

Младежът се появи забележително в дефилето, а появата му генерира много поздравления и възхищение в социалните мрежи. Оказа се, че той се чувства доста удобно пред камерите и се справя блестящо с първите си стъпки на модел, представяйки колекцията пролет-лято 2023 на италианската модна къща.

Това може да е първа поява на модния подиум за Аурелиен, но той всъщност вече е позирал пред професионални фотографи в миналото. Наскоро синът от предишната връзка на Бруни с тв водещия Рафаел Ентховен (от брака си с бившия френски президент Никола Саркози тя има дъщеря – Джулия) позира за италианското модно списание CAP 74014.

В същото ревю на Versace дефилира и синът на един друг именит супермодел от 90-те, а именно единственото дете на Хелена Кристенсен – Лусиен Рийдъс, който е от връзката ѝ с актьора Норман Рийдъс.

За Лусиен обаче, това не е първа изява на модния подиум. Той от няколко години се изявява като професионален модел и то доста успешно.

Скоро редом до 22-годишния Лусиен Рийдъс и до 21-годишния Аурелиен може да застане и синът на още един супермодел от 90-те – този на Ел Макферсън.

По-малкият син на австралийския модел, наричан Тялото – Сай Бюсон (на основната снимка), също вече се изявява като модел и е позирал за няколко известни модни списания. Преди два дни Ел заведе 19-годишния си син на модното ревю на Dior в Севиля, Испания.

Синът на четвърти супермодел от 90-те – Линда Еванджелиста също се появи в социалните медии през почивните дни, но по друг повод. Салма Хайек поздрави мъжа си Франсоа Анри Пино по случай Деня на бащата, споделяйки снимка с всичките деца на френския милиардер.

Именно на този мил кадър Салма е прегърнала нежно извънбрачния син на мъжа си от кратката му връзка с Еванджелиста – 16-годишният Аугустин. Аугустин е само с няколко месеца по-голям от дъщерята на Пино и Хайек – Валентина Палома, като Линда дълго време криеше кой е бащата на сина ѝ.

Впоследствие, след като генетични тестове доказаха, че Пино е бащата, Салма не само не се притесни, но и прие момчето като свой собствен син. Именно благодарение на актрисата с мексикански корени, Еванджелиста спря да съди Пино за издръжки и остави сина си да общува качествено с баща си и новото му семейство.

Засега момчето не се изявява на модната сцена, но като се има предвид, че майка му е бивш супермодел, а баща му е моден магнат, собственик на редица модни марки като Yves Saint Laurent, Balenciaga, Gucci и др., няма да е изненада, ако и той навлезе в този бизнес някой ден.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари