IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Риана се радва на майчинството, няма да се връща на сцената

21 юни 2022 17 50

A$AP Rocky също обясни какъв баща иска да бъде

Снимка: БГНЕС

Не толкова отдавна Риана роди син от рапъра A$AP Rocky. Стана известно, че певицата все още не бърза да се върне на работа, а предпочита да се посвети на детето.

A$AP вече разказа как планира да отгледа бебето: „Обичам да гледам анимационни филми, гледах Bulka’s Tips for Everyone, Yo Gabbu Gabba!“, Peppa Pig и Baby Shark. Надявам се да отгледам деца, които ще бъдат отворени към всичко ново, а не такива, които ще дискриминират някого. Просто искам готино дете от готини родители.“, каза наскоро той.

Според обкръжението на изпълнителката Риана е доста свикнала с ролята на майка и се справя добре с детето: „Разбира се, че имат нужда от адаптация, но се справят отлично.

Бебето им е здраво и Риана е просто възхитена от него. Тя наистина беше много развълнувана от бременността си. На нея ѝ хареса. Срещата със сина ѝ, разбира се, също беше специална.

Риана едва се отдалечава от него. Тя е фантастична майка. Тя искаше да роди в Лос Анджелис, тъй като има голяма къща там. Тя обича да седи в градината със сина си.“, допълва източникът, цитиран от OK Magazine.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

Малеее ( преди 1 година )
Още по добре.Много е неоразмерима ,странна и нелицеприятна Да не говорим че няма и хубави песни.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар