IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тони Гарн се омъжи в Гърция в ефирна рокля на Elie Saab

23 юни 2022 17 50

Моделът сключи брак с Алекс Петифър за втори път

Getty Images

Getty Images

Тони Гарн и Алекс Петифър се ожениха отново през изминалия уикенд, но този път в Гърция. Сватбата на звездата от Magic Mike – Алекс Петифър и немския модел съвпадна с първото честване на Деня на бащата за 32-годишния Алекс, когото Тони миналата година дари с дъщеря.

Този път красивата двойка размени своите сватбени обети пред приятелите и семействата си на остров Парос, Гърция, близо две години след като актьорът и блондинката се ожениха в Хамбург, Германия през октомври 2020 г.

Бившият модел на Victoria's Secret публикува видео на двамата в Instagram по време на морската церемония. „Вчера ми се струваше най-красивият сън“, написа Гарн до публикацията си.

След това тя сподели подробности за своята ефирна рокля, дело на дизайнера Elie Saab, която включва дантелено бюстие и фина пола.

29-годишната Тони, която преди години имаше връзка с Леонардо ди Каприо, даде на своите последователи и близък поглед на своите бижута – 10-каратови обеци на Flavia Vetorasso, с които тя се пошегува, че е заслепила семейството си.

През юли 2021 Алекс иТони се сдобиха с дъщеря – Лука Малайка, като тя обяви раждането в Instagram с думите: „Най-вълшебното преживяване в живота ми доведе Лука Малайка в нашия свят миналата седмица. Тя веднага открадна сърцата ни завинаги.“

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TONI GARRN (@tonigarrn)

 

На първата си сватба в Германия Тони носеше кремава коктейлна рокля и сламена шапка, докато Алекс беше избрал по-ежедневен костюм.
През декември 2021 младоженците отпразнуваха четиригодишния си юбилей като двойка, като отбелязаха случая с романтичен пост в Instagram. „Влизаме в нашата 4-та година заедно като партньори в престъпленията, като съпрузи с майката на моя красив ангел и мой най-добър приятел“, написа Петифър тогава.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TONI GARRN (@tonigarrn)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TONI GARRN (@tonigarrn)

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари