IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Присила Пресли: Елвис щеше да хареса биографичния си филм

24 юни 2022 14 50

Три поколения Пресли поставиха своите отпечатъци в Холивуд

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Лиса Мари Пресли и Райли Киоу споделят множеството чувства, които са изпитали, гледайки филма „Елвис“ на Баз Лурман.

В интервю за телевизия ABC майка и дъщеря говорят за предстоящата драма, в която главната роля на Елвис Пресли е поверена на младия Остин Бътлър. „Преживяването беше много емоционално. Както каза Райли, филмът показва една драма на поколенията, но в добрия смисъл“, споделя Лиса Мари Пресли. Допълва, че дъщеря ѝ е започнала да плаче само пет минути след началото на филма, разказващ за живота на дядо ѝ. „Беше много напрегнато. Говорейки за самия филм, той е невероятен проект“, казва още Райли Киоу.

Интервюто за Good Morning America е заснето в имението Грейсланд в Мемфис, Тенеси. От дълго време имотът се е превърнал в музей, запазващ всеки важен детайл от живота и кариерата на Елвис Пресли.

Коментарите на Лиса Мари Пресли и Райли Киоу идват само няколко дни, след като Good Morning America излъчиха интервю с Присила Пресли относно филма за съпруга ѝ. Тя беше придружена от актрисата Оливия Деджонг, която се превъплъщава в 77-годишната си колежка.

„Седях там, гледах филма и си мислех, че той наистина трябваше да е тук, за да го види. Беше перфектно“, казва Присила. Тя говори и за сцена от филма, в която Оливия Деджонг като Присила моли Елвис да потърси помощ за пристрастеността си към наркотици. Актрисата споделя, че това я е върнало много години назад и е извадило няколко болезнени спомена. „С напредване на времето нещата ставаха все по-страшни и по-страшни и го виждах, че той се бунтува“, спомня си Присила.

Съпругата на краля на рокендрола също така поздрави Остин Бътлър за ролята му. „Остин беше невероятен. Този филм е нещо, което Елвис със сигурност щеше да хареса. Показва на хората истинската му същност, за какво се е борил и какви са му били мечтите“. Допълва, че ѝ е било странно да гледа някой друг да я играе на големия екран, но Деджонг се е справила отлично със задачата.

Преди да се излъчи интервюто им в Good Morning America, три поколения Пресли оставиха отпечатъците си пред Chinese Theatre в Холивуд. 77-годишната Присила, 54-годишната Лиса Мари, 33-годишната Райли Киоуг и 13-годишните близнаци Харпър и Финли Киоу поставиха ръцете си в пресен цимент, за да увековечат фамилия Пресли.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Revista ¡HOLA! (@holacom)

Сред присъстващите на специалната церемония бяха Остин Бътлър и Баз Лурман.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари