IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кортни Кокс: Моника Гелър щеше да е горда с мен

27 юни 2022 10 40

Актрисата вече има своя линия за почистване

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Ако сте гледали сериала „Приятели“, а това по-скоро е риторичен въпрос, знаете какви са особеностите на всички герои. Рос обича динозаври и разводите, Рейчъл си пада по модата, Чандлър е със странните шеги, Джоуи е свалячът, Фийби е музикантът, а Моника е чистницата. И докато останалите актьори почти нямат общи интереси с персонажите си, то Кортни Кокс може би е Моника и в реалния живот.

57-годишната актриса наскоро пусна на пазара първата си линия за почистване на дома, носеща името Homecourt. Тя се шегува с феновете, че къщата ѝ вече е по-чиста дори от тази на Моника, знаейки много добре, че хората винаги ще я свързват с този персонаж.

„Честно да ви кажа, тя щеше да е много горда. Най-вероятно щеше да си купи от всичките продукти“, казва Кокс за Гелър. Тя влиза в ролята на Моника в продължение на 10 години, казвайки че „Приятели“ никога няма да омръзне на публиката.

По време на пандемията Кокс осъзнава, че може да направи нещо, с което да допринесе за развитието на почистващата индустрия. „Постоянно забелязвах, че нещо липсва. Нещо, което да оставиш на плота и то да мирише хубаво и да изглежда добре“, казва актрисата пред списание People. Допълва, че се гордее с продуктите си, които се предлагат на цени от 20 до 60 долара.

Поддържането на чист дом не е единствената обща черта между Кокс и Гелър. Актрисата признава, че разчита единствено на себе си в кухнята и приготвя сама ястията за семейството си.

„Правя най-доброто печено пиле. Хваля се, но е така. Правя и прекрасни пуешки бургери, за които съм взела рецептата от професионален готвач. Доста готвя вкъщи“, казва Кортни. Освен това, тя, също като Моника, обича да приема гости и да им приготвя вкусни ястия.

„Обикновено в петък каня няколко приятелки и готвим. Дженифър Анистън идва често и помага. Това е ключът. Трябва всеки да помага“, споделя Кокс.

Благодарение на новата ѝ линия за дома, актрисата не трябва да се притеснява за остатъците от миризма на готвено. Homecourt се хвали, че предлага нетоксични, красиви продукти за дома, които са сътворени изцяло от Кортни Кокс. От свещи до лосиони и почистващи препарати за повърхности, изглежда, че четирите аромата на компанията има какво да предложат на всеки, включително за човека, който отговаря за правенето на вечерята.

„Честно казано, не обичам да мия съдове. Но когато почиствате тиган и той мирише толкова хубаво, това наистина носи удоволствие“, казва актрисата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари