IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Благой Георгиев се ожени отново!

27 юни 2022 08 40

Само няколко месеца след като се раздели със Златка Райкова

Istock

Istock

Бившият национал на България по футбол – Благой Георгиев, се ожени за последната си любима – Полина Спасова. Това се случи през почивните дни, само няколко месеца, след като той се раздели с майката на най-малкия си син Благой-младши – Златка Райкова, т. нар. Русата Златка.

Сватбената церемония на Благо и Полона се е състояла в родния град на красивата брюнетка – Велинград. Дамата на сърцето на Георгиев е сменила два тоалета, като основната ѝ булчинска рокля е изключително пищна. Домакин на тържеството е бил в местен хотел, а за менюто се е погрижил шеф Димитър Костов.

„Честито на моите големи приятели, най-младото семейство на България, Благо и Поли Георгиеви! Футболната легенда Благой Георгиев и неговата любима Поли ни събраха в сърцето на Велинград! Започва веселата част!“, написа в социалната мрежа диджей Теди Джорджо.

В същия ден, в който Благо и Полина се врекоха във вечна вярност, една от бившите съпруги на бившия футболист – рускинята Есмер Омерова направи парти за 30-ия си юбилей и сподели снимки с детето си от Георгиев – сина му Елай. В поста си в социалната мрежа тя е написала, че е „благодарна, защото си има всичко“.

Припомняме само, че Благой беше женен за кратко за красивата танцьорка докато играеше за отбора „Рубин“, Казан . В последствие той се раздели с Есмер, която е смятана за двойничка на Анджелина Джоли, а тя започна да отглежда сина му с настоящия си любим – треньора по бокс Макс Давидов, когото детето вече е възприело за бащина фигура. От първата си любов с гимнастичката Христина Витанова пък Благой има син Давид и дъщеря Йоана.

В миналото Благо Джизъса изживя и бурна кратка любов с поп-фолк певицата Лиана.

За новата съпруга на Благой, клюкарските издания пишат, че е доста по-млада от него и че е от заможно семейство, като родителите ѝ са хотелиери.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари