IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принцеса Беатрис се изложи в ресторант

27 юни 2022 18 00

Картата ѝ беше отхвърлена три пъти при плащане

Getty Images

Getty Images

Принцеса Беатрис напусна известно заведение в Гластънбъри почервеняла от срам, след като картата ѝ беше отхвърлена не веднъж, не два... а три пъти. Внучката на кралица Елизабет Втора празнува този уикенд със стил, докато се присъедини към хилядите любители на музиката на най-големия фестивал в Обединеното кралство за годината. Всъщност кралската особа и съпругът ѝ Едоардо Мапели Моци, бяха сред най-сниманите от посетителите на фестивала знаменитости, докато присъстваха на изявата на Били Айлиш.

33-годишната дъщеря на принц Андрю се почувства доста неловко, след като не успя да си плати в луксозното заведение, опитвайки се да си купи освежителна напитка, пише вестник The Daily Star.

Принцеса Беатрис се нареди на опашка в ресторанта Pony Bistro в Гластънбъри, който е доста популярен и има звезда Мишлен, за да поръча, но след като картата ѝ беше отказана три пъти, докато се опитваше да плати за стоките си, тя си тръгна засрамена.

На въпросния фестивал и сър Пол Маккартни се изяви на сцената на Pyramid, а появата му събра огромна тълпа. Всъщност бившият член на култовата група The Beatles стана и най-възрастният солов хедлайнер на фестивала, седмица след като отпразнува 80-ия си рожден ден.

Сред другите звезди, които се появиха на сцената бяха Брус Спрингстийн и фронтменът на Foo Fighters Дейв Грол.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари