IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Machine Gun Kelly: Опитах да се самоубия, докато разговарях с Меган

29 юни 2022 17 40

Изпълнителят разкрива, че психичното му състояние просто се е сринало

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Machine Gun Kelly говори откровено за борбата си с психичните проблеми.

В новия документален филм „Живот в розово“, който направи своята премиера на 27 юни в Hulu, изпълнителят дава на феновете ексклузивен достъп до личния си живот. По средата на лентата, роденият като Колсън Бейкър си спомня за изпадането в дълбока дупка след смъртта на баща му през 2020 година.

„Отидох в апартамента на баща ми, за да събера нещата му. Имах странен разговор с един от съседите му, който ми каза неща, които не исках да чуя“, казва Бейкър, чийто баща умира точно на първата годишнина от премиерата на албума му Hotel Diablo. Рапърът допълва, че разговорът наистина му е повлиял негативно, защото по този начин не е успял да се сбогува с баща си. „Не можех да напусна стаята си и започнах да изпадам във все по-дълбока и по-дълбока дупка“.

В този момент годеницата му Меган Фокс е била в България, за да снима филм, което предизвиква още по-голяма параноя у Колсън. Имал чувството, че някой ще влезе в дома му и ще го убие. Затова е спял с пушка до леглото си, като нещата се влошавали с всеки изминал ден.

„Обадих се на Меган и я обвиних, че не е до мен в този момент. Сложих пушката в устата си и започнах да крещя. Натиснах спусъка, но по някаква причина пушката засече. От другата страна на телефона беше мъртва тишина“, разказва изпълнителят. Моментът е бил повратна точка за Колсън, който тогава разбира, че има нещо сбъркано в начина, по който се чувства.

36-годишната Фокс и 12-годишната дъщеря на рапъра – Каси – също са изразили загриженост за здравето му. „По едно и също време дойдоха при мен и ми казаха, че искат да ме виждат като баща и бъдещ съпруг. Тогава си казах, че трябва да се отърва от наркотиците, но този път завинаги“, споделя още Kelly.

Рапърът често говори за своите възходи и падения през годините. През декември 2020 година той призна, че е тръгнал на терапия, за да се справи с проблемите си.

„За момента наркотикът ми е щастието и отдадеността на изкуството. Правя малки крачки. Направих първата си терапевтична сесия миналия четвъртък. Тогава за първи път си казах, че искам да разделя Machine Gun Kelly от Колсън Бейкър. Този процес обаче е доста труден“, казва звездата пред списание Interview.

В документалния си филм той също така говори за позитивното влияние, което Фокс е оказала върху него. „Меган е моето слънце около което се въртя и ми дава живот, помага ми да раста. Това е като една приказка, за която никой не ти е разказвал. Страстта между нас е извънземна. Знам, че съм я познавал и в предишни животи“.

Двойката, която потвърди за връзката си през юли 2020 година, се сгоди през януари тази година. Моментът беше затвърден и чрез пиенето на кръв един от друг. Малко след годежа, близък приятел на Меган и Колсън сподели, че всеки в тяхното обкръжение е очаквал тази стъпка.

„Те говореха за подобно нещо дълго време. За тези двамата, любовта беше от пръв поглед. Те прекарват всяка една секунда заедно“, казва източник пред списание People.

Machine Gun Kelly пък разкри, че последният му романтичен момент с Меган се е случил съвсем скоро в Италия. Тогава двамата са танцували на фона на Франк Синатра. След това са седнали да вечерят, като по време на срещата са нарисували другия така, както го виждат през своите очи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

Олеее ( преди 1 година )
Тежка дрога и депресия ,ако не е тази жена този можеше да е пътник вече.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар