IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Pink призова част от феновете си да не слушат нейната музика

30 юни 2022 11 00

Певицата изрази възмущението си по темата за забрана на абортите

Снимка: БГНЕС

След като Върховният съд на САЩ отмени решението „Роу срещу Уейд“ от 1973 г., което позволява аборт в страната, много хора излязоха на протест. Инстанцията обясни решението си с факта, че конституцията не дава на американците право на изкуствено прекъсване на бременността. От няколко дни холивудските звезди активно изразяват позицията си по този въпрос.

Своето мнение изразиха Ева Лонгория, Зендая, Ким Кардашян, Хейли Бийбър, Емили Ратайковски, Ашли Греъм, Мадона и много други. Певицата Pink също не остана настрана.

42-годишната изпълнителка публикува в социалните мрежи пост, в който критикува Върховния съд, след което част от феновете ѝ застанаха на страната за ограничаването на правата на жените на аборт.

Певицата от своя страна им отговори остро и им забрани да слушат нейната музика занапред. „Нека бъдем наясно, ако смятате, че правителството притежава утробите на жените, бизнеса или че расизмът е наред, тогава в името на Бога не слушайте моята музика“, написа Pink.

Трябва да се отбележи, че наскоро друга култова певица, 73-годишната Мадона, се изказа по въпроса за отмяната на историческото решение „Роу срещу Уейд“. Тя призна, че е много притеснена за бъдещето на дъщерите си, като добави, че това решение потопи нея и всички други жени в САЩ в дълбоко отчаяние.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари