IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

„Тихите войни“: Ще спре ли враждата в кралското семейство?

30 юни 2022 18 00

Могат ли накрая фамилиите да се помирят...

Снимка: БГНЕС

Слуховете за вражда между Кейт Мидълтън и Меган Маркъл се носят от доста време. Такива предположения не са възникнали от нищото. Експертът по езика на тялото Джуди Джеймс обясни защо херцогините не са успели да станат съюзници в двора.

Според експерта мнозина са очаквали кралските особи да станат най-добри приятелки, тъй като принцеса Даяна е била много близка със съпругата на принц Андрю – Сара Фъргюсън. Въпреки това, дори на публично място, Меган и Кейт се опитват да се избягват.

„Винаги е имало нереалистични очаквания в кралското семейство, че снахите са автоматично съвместими и стават близки приятелки. Но беше съвсем очевидно, че двете жени имат много различни характери и са различни личности с индивидуални подходи към работата. На сцената имаше два отбора, а не един“, обясни Джуди.

По време на последното събитие срещата на роднините също беше изключително напрегната. Херцозите на Съсекс и на Кеймбридж за първи път от дълго време се събраха на платинения юбилей от управлението на Елизабет II, но така и не успяха да се сближат.

Кейт и Уилям дори си намериха работа и не присъстваха на първия рожден ден на Лилибет.

„Хари и Уилям са преминали през етапа на опити да се преструват, че все още са приятелски настроени или като цяло учтиви. И дори когато Меган се усмихне и кимне за поздрав на Кейт, усмивката ѝ бързо изчезва.

Докато Меган беше заета с това, Хари имаше озадачен поглед, докато той и съпругата му вървяха зад доста величествените Уилям и Кейт. По-малкият брат се отпусна, чак когато другите си тръгнаха“, каза Джуди, цитирана от Express.

В същото време и двамата братя се борят за вниманието на кралицаЕлизабет II. И ако монархът беше на празника на малката Лилибет, стана ясно и че тя планира пищно събитие, за да отпразнува юбилеите на своя внук принц Уилям и съпругата му Кейт Мидълтън.

И двамата навършиха 40 тази година, но ограниченията на коронавируса, а след това и неприятностите, свързани с подготовката на тържества в чест на платинената годишнина от управлението на кралицата, наложиха датата на двойния празник да бъде леко изместена.

Съобщава се, че партито на херцозите на Кеймбридж ще се проведе в замъка Уиндзор или Сандрингам по-късно това лято. Елизабет II се съгласи, че двойката трябва да „отпразнува своите значими рождени дни със стил“. Кралицата възнамерява да се присъедини към роднините си. Но дали принц Хари и Меган Маркъл ще бъдат поканени, остава като важен и нерешен въпрос.

Кралският експерт Нийл Шон каза, че Кейт иска херцогът на Съсекс да присъства на празника за рождения ден: „Според много добър източник Катрин, херцогинята на Кеймбридж, наистина иска Хари да бъде поканен. В същото време не се споменава Меган Маркъл.“

Шон отбеляза също, че Кейт „мечтае за подновяване на добрите отношения между братята“. И партито вероятно може да бъде чудесна причина двамата да се сближат, но без присъствието на Меган, това едва ли ще е възможно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари