IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Скандалният Machine Gun Kelly разби бутилка в главата си

1 юли 2022 18 00

Той продължи изпълнението си, въпреки течащата кръв

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Machine Gun Kelly може да твърди, че е спрял наркотиците, но последните му действия въобще не подкрепят твърдението му.

По време на парти след концерта му в Ню Йорк на 28 юни, рапърът, роден като Колсън Бейкър, разби стъклена бутилка от шампанско в челото си, крещейки „Човече, не ми пука!“. Очевидно моментът е доставил огромна гордост на изпълнителя, защото той го сподели в историите си в Instagram. На следващия публикуван клип, рапърът изглежда, че не се притеснява от кръвта, течаща от главата му, изпълнявайки песента My Ex's Best Friend. На него се вижда как Kelly държи кърпичка в едната си ръка, с която се опитва да спре кървенето.

Малко по-късно вечерта той беше забелязан да напуска събитието заедно с годеницата си Меган Фокс. Кръвта по розовата му блуза все още не беше изчистена.

В интервю пред Сет Майърс, рапърът обясни постъпката си. „Нали знаеш как, когато вдигаш тост, удряш чашата с шампанско с вилица? Е, аз нямах вилица, а исках да вдигна тост. Затова ударих бутилката в главата си“, казва Kelly.

Ако оставим настрана странното поведение на Бейкър, той има доста неща, за които да празнува. Концертът му в Медисън Скуеър Гардън беше напълно разпродаден. По време на едно от изпълненията си, рапърът взе със себе си 18-годишния Ландън, който е син на Травис Баркър и Шана Моаклер. Двамата изпяха песента Die in California.

Друг повод за празнуване е излизането на документалния филм „Живот в розово“, който разказва за възходите и паденията в кариерата на Бейкър, както и позволява на феновете да надникнат в личния му живот.

Именно в лентата изпълнителят признава, че се е опитал да се самоубие след смъртта на баща си през юли 2020 година. Той споделя, че по това време е говорил по телефона с Меган Фокс, която е снимала филм в България, сложил е дулото на пушка в устата си и е натиснал спусъка. За щастие на всичките му близки, оръжието засякло. По думите на Kelly, по това време е изпаднал в дълбока параноя и постоянно е мислил, че някой иска да го убие.

„Този момент ме накара да осъзная, че е време да се откажа от наркотиците“, казва Колсън във филма си. С последните си действия обаче той накара феновете силно да се съмняват дали субстанциите наистина са извън живота му.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари