IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Алек и Хилария Болдуин празнуват „10 години, изпълнени с много бебета“

1 юли 2022 14 30

Йога инструкторката е бременна със седмото си дете

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Алек и Хилария Болдуин празнуват 10 години от встъпването си в брак.

Бременната йога инструкторка използва социалните мрежи, за да почете повода, споделяйки снимка, на която Алек е паднал на едно коляно. От своя страна, Хилария държи брадичката му с една ръка, а дъщеря им Кармен е в другата ѝ ръка.

„10 години, изпълнени с много бебета, смях, сълзи, яд, успехи, страст, страх, радост... и всичко помежду им, което съставлява живота. Честита годишнина, Алек“, написа Хилария под снимката.

Алек също използва социалните мрежи, за да почете повода. Той сподели снимка на Хилария и едно от децата им, за да ѝ благодари за подкрепата през всичките тези години. „Честита десета годишнина на човека, който ме научи на много неща и ми даде подаръци, които обикновено идват в рамките на 100 живота. Животът е труден. Съветът ми е да се ожените за правилния човек“, написа актьорът.

Актьорът и йога инструкторката се женят през 2012 година и посрещат първото си дете – Кармен – година по-късно. Семейството им постепенно се увеличава, като в момента се очаква раждането на седмия наследник, който отново ще бъде момиче. Двойката отглежда още почти 2-годишния Едуардо, 3-годишния Ромео, 5-годишния Леонардо, 6-годишния Рафаел, 1-годишната Мария. Алек е и баща на 26-годишната Айрланд Болдуин, която споделя с бившата си съпруга Ким Бейсингър.

През април 64-годишният актьор сподели защо с Хилария продължават да разширяват семейството си. „Да бъдеш родител е най-голямата радост“, каза той в социалните мрежи, където сподели видео на дъщеря си Мария. Момиченцето се смее очарователно към камерата, а на заден фон се чува диалог на испански.

Месец по-рано бъдещите родители говориха пред списание People относно бъдещото им попълнение към семейството. „Върху брачните ни халки е гравирано „somos un buen equipo“ и си го казваме постоянно, че сме добър екип. Нашият капацитет на любов постоянно се разширява и нямаме търпение да посрещнем най-малкия член тази есен“, казаха Алек и Хилария.

Последните години бяха доста трудни за семейството, след като Хилария претърпява два спонтанни аборта в рамките на няколко месеца, а Алек по случайност уби операторката Халина Хътчинс и рани режисьора Джоел Соуза. Инцидентът се случи на снимачната площадка на филма Rust в Санта Фе. Сцената е включвала Алек да стреля с пистолет, който е трябвало да е зареден с халосни патрони, но вместо това в себе си е имал истински муниции.

Снимките на филма Rust бяха спрени веднага след стрелбата, като Болдуин заяви, че не знае дали процесът някога ще бъде възобновен.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари