IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тейлър Суифт се е сгодила тайно за Джо Алуин?

1 юли 2022 17 50

Двамата са заедно от 5 години

БГНЕС

БГНЕС

Тейлър Суифт се е сгодила тайно за гаджето си Джо Алуин, с когото има връзка вече повече от 5 години и то преди няколко месеца! Това са твърдения на британския таблоид The Sun. Новината слага край на поредицата от злополучни връзки на американската попзвезда. Източник, близък до Джо, казва, че всички от техния приближен кръг от приятели и роднини си мълчат относно щастливата новина. Твърди се, че Тейлър носи красивия си годежен пръстен, само когато е сред тесен кръг от познати и няма риск да бъде снимана.
Изданието твърди, че 32-годишната певица е съобщила за годежа само на най-близките си хора. Тейлър започна да се среща с 31-годишния британски актьор в края на 2016 г., след като се запознаха на бала Met Gala в Ню Йорк по-рано същата година.

Тейлър и Джо са невероятно щастливи и много, много влюбени“, казва източникът. „Всъщност те са сгодени от няколко месеца, но са казали само на най-близкия си кръг – основно на семействата и на най-старите си приятели. Всички са се заклели да пазят тайната им.“

Източникът също така твърди пред The Sun, че Тейлър и Джо искат любовта им да стои далеч от камерите колкото е възможно по-дълго. „Когато си разменят брачните обети, определено няма да има снимки във Vogue, Rolling Stone или Hello!.“

Според изданието засега няма конкретни подробности за скорошна сватба и не е известно дали двойката ще обяви официално годежа си.

Певицата започна романса си с Джо само месеци след шокиращата си раздяла с актьора от „Тор“ Том Хидълстън, през септември 2016 г. Говори се, че песента Cruel Summer е за припокриването между началото на романса ѝ с Джо и края на връзката ѝ с Хидълстън.

Носителката на награда „Грами“ намекна за любовта си с Джо най-вече в албума си Lover от 2019 г., където пееше за своето London boy (момче от Лондон) в няколко песни.

В миналото Тейлър е имала връзки с много известни мъже като Хари Стайлс, Джейк Джилинхол, DJ Калвин Харис, Джо Джонас и Джон Майер.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари