IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Торта, просеко и караоке – Вера Уанг на 73!

1 юли 2022 15 00

Жената, която не остарява

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Как бихте прекарали 73-ия си рожден ден? Честно казано, на мен ми е доста рано да мисля за такива моменти, но си го представям като ден, в който съм заобиколена от семейството, децата, внуците и близките ми приятели. Разбира се, тортата е задължителна, но алкохолът и физическите активности може и да не са ми позволени на такава възраст.

За Вера Уанг обаче нещата стоят по съвсем различен начин. Известната дизайнерка сякаш не остарява нито на визия, нито на дух. Постоянно впечатлява феновете с безупречна визия, стилно обличане и неспирното си желание за партита и физически дейности като тренировки, разходки из планината и каране на колело. Именно затова не бяхме изненадани от тазгодишното празненство за рождения ѝ ден, но си струваше да го отбележим.

На 27 юни Уанг навърши 73 години (да, и ние не повярвахме) по начин, по който само тя умее. Споделяйки снимки в социалните мрежи, дизайнерката разкри детайли около специалната си вечер.

В първата публикация, Вера – облечена в зашеметяващ ансамбъл от две части в розово, включващ дълга до земята пола със средна цепка, която показваше чифт розови шорти – държеше бутилка от новото си просеко от винената линия Wang Party. Тя допълни очарователния си външен вид с разкошна тиара за важното събитие.

Втората публикация демонстрира почти твърде красива за ядене многоетажна сребърна торта, украсена с розови рози, а с черни букви са изписани инициалите на Уанг, поставени най-отгоре на десерта. Тук феновете успяха да видят и видео на дизайнерката, в което тя изпълнява песента Signed, Sealed, Delivered на Стиви Уондър с приятели пред розов фон.

„Празнувам рождения си ден с торти и караоке... и моето ново просеко“, написа Уанг под снимките и видеото. Освен близките ѝ приятели, сред гостите беше и любимото ѝ куче Лола. Дизайнерката сподели снимка на домашния си любимец пред фон, направен от цветя.

Миналия месец компанията за детски играчки Mattel, която изработва куклата Барби, отдаде почит на Вера, създавайки ѝ собствена кукла Барби. Тя е част от колекцията Tribute Series, която беше стартирана през миналата година. Уанг каза пред списание People, че е изключително горда от оказаната ѝ чест.

„Въпреки че за мен беше чест да създам толкова много визии за Барби през годините – от сватбени рокли до червения килим – кукла по мое подобие е нещо, което никога не съм си представяла“, казва тя.

А ние можем само да кажем едно закъсняло „Честит рожден ден“ и да се надяваме на 73 да изглеждаме точно като Вера Уанг!

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари