IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Арнолд Шварценегер загуби половината си състояние при развода

5 юли 2022 10 50

Бившата съпруга съди железния Арни за 200 милиона долара

Снимка: БГНЕС

Арнолд Шварценегер има завидна филмова кариера, както и бе губернатор на Калифорния, но бракоразводният процес със съпругата му източи голяма част от натрупаното богатство.

На холивудската звезда се наложи да се раздели с половината си спестявания. Бракоразводният процес и подялбата на имуществото между бившите съпрузи най-накрая приключиха.

Съд в САЩ се произнесе за имуществото на актьора Арнолд Шварценегер, който се раздели с Мария Шрайвър през 2011 г. В навечерието стана известно, че племенницата на президента Джон Ф. Кенеди съди звездния си съпруг точно за половината от сумата, която притежава – 200 милиона долара.

Сега всички недвижими имоти на стойност 400 милиона долара, както и доходите на звездата, включително пенсията му, ще бъдат разделени поравно между бившите съпрузи. Терминатора ще трябва да сподели каквото е спечелил за 25 години брак.
Припомняме, че Арнолд Шварценегер се ожени за телевизионната журналистка Мария Шрайвър през 1986 г. От брака си те имаха четири деца. Заради семейни разногласия, изневярата на съпруга ѝ и новината за извънбрачно дете обаче, Мария се почувства принудена да подаде молба за развод. Това стана през 2011 г.
Оказва се, че тогава Шварценегер и Шрайвър вече не са живели заедно от няколко месеца.

„Няма извинения и поемам пълна отговорност за причинената вреда. Извиних се на Мария, децата ми и семейството ми. Искрено съжалявам“, разкая се тогава актьорът.

Всъщност мнозина предполагат, че актьорът е решил все пак да се разведе, въпреки загубата на голяма част от състоянието си заради това, че иска да се венчае за младата си приятелка– физиотерапевтката Хедър Милиган.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари