IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

„Тя винаги ще бъде моята Пош“: Дейвид и Виктория Бекъм празнуват годишнина

5 юли 2022 12 30

Двамата се женят на 4 юли 1999 година

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Виктория ѝ Дейвид Бекъм празнуват 23 години брак, напук на всички, които не им предричаха щастливо и дълго бъдеще.

На 4 юли, докато американците отбелязваха Деня на независимостта, двамата британци използваха социалните мрежи, за да се поздравят взаимно за сватбената си годишнина. Първа беше Виктория, която публикува снимка от събитие, на което присъства заедно със съпруга си. Двамата изглеждат елегантно, като Дейвид носи черен костюм и бяла риза, а Пош е облечена в тъмнозелена рокля. В гръб сякаш е най-големият им син Бруклин.

Виктория не пропусна да „захапе“ всички онези, които ѝ предричаха раздяла с футболиста, казваха, че бракът им ще се провали и някой от тях двамата ще изневери на другия. През годините на няколко пъти се появяваха слухове за развод, изневери и проблеми, но семейство Бекъм все още е заедно, обича се и доказва на света, че двама известни и успешни в своята професия хора могат да поддържат и балансиран личен живот.

„Казват, че той не е забавен, казват, че никога не се усмихвам, казваха, че няма да издържим. Днес празнуваме 23 години брак. Дейвид, ти си моето всичко. Обичам те страшно много!!!!“, написа дизайнерката.

Междувременно футболистът публикува видео от минало интервю в предаването Ali G Show. Там двамата съпрузи гостуват на Саша Барън Коен, който пита Дейвид дали е харесвал групата Spice Girls преди да се запознае с Виктория.

„Не, но винаги съм харесвал Пош“, отговаря Бекъм, използвайки прякора на съпругата си в групата. Той повтори изречението и в описанието под видеото, като добави и още нещо от себе си. „Преди 23 години Пош стана г-жа Бекъм, но тя винаги ще бъде моята Пош. Честита годишнина. Еха, 23 години и четири красиви деца. Обичам те, всички те обичаме“.

Виктория и Дейвид се женят през 1999 година в Ирландия. Имат трима сина - 17–годишния Круз, 19-годишния Ромео и 23-годишния Бруклин, както и една дъщеря – 10-годишната Харпър.

Двойката не крие любовта си в социалните мрежи. През май Виктория отбеляза рождения ден на Дейвид, споделяйки няколко снимки от скорошна тропическа ваканция. „Ти си най-прекрасният съпруг, за когото някой може да си мечтае и аз се чувствам наистина благословена. Ти си моето всичко и те обичам страшно много“, написа тя.

Съпрузите също така говорят открито и за забавните страни в характера на другия. По време на появата си в подкаста River Cafe Table 4, футболистът разкри какво е яла съпругата му в деня на срещата им. Обяснявайки, че има страст към готвенето, Дейвид се пошегува, че Виктория яде едно и също в продължение на 25 години.

„Откакто съм се запознал с Виктория, тя яде само риба на грил и задушени зеленчуци. Много рядко да промени менюто си“, казва футболистът.

Това обаче не означава, че Дейвид не се грижи за съпругата си, когато тя е гладна. През януари дизайнерката сподели снимка в историите си в Instagram, на която се виждаше бележка, оставена за нея от съпруга ѝ.

„Наслади се на обяда си, гаднярке. Прибери се по-щастлива. Много любов, знаеш от кого“, гласеше бележката. Виктория написа, че дори в най-мрачните ѝ дни Дейвид се грижи за нея и ѝ прави обяд.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари