IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Денис Ричардс промотира новия си бизнес по бански

6 юли 2022 17 40

Актрисата стартира свой профил в OnlyFans

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Денис Ричардс отпразнува четвърти юли в патриотичен стил.

51-годишната актриса, модел и риалити звезда позира на плажа по бански в цветовете на американското знаме в чест на Деня на независимостта. Публикацията обаче беше с двойна цел – освен че поздравява сънародниците си за празника, Ричардс промотира и новата си страница в OnlyFans, която стартира миналата седмица.

OnlyFans е популярна платформа, към която задължително ви трябва абонамент, за да я използвате. В нея по-скоро се публикуват голи или полуголи снимки и видеа, които носят финансова печалба на създателите им. Денис Ричардс ще ви таксува 25 долара на месец, ако искате да видите какво точно публикува в своя профил. В деня, в който си направи регистрация, актрисата благодари на своите фенове за подкрепата.

„Здравейте, любими, все още се опитвам да разгадая този сайт. Всичко е ново за мен. Развълнувана и благодарна съм за цялата любов и подкрепа! Наистина се радвам, че се свързвам с всички вас“, написа тя, добавяйки че би се радвала на обратна връзка от потребителите.

Денис каза още, че ще ѝ отнеме няколко дни, за да се ориентира в платформата, но обеща, че ще отговори на всеки един, който ѝ е писал лично съобщение. Тя също така се зарече, че ще публикува няколко безплатни снимки и такива, за които трябва да се плаща. „Също така искам да разбера по кое време е най-удачно да се включвам, за да не ви изпусна... ще се опитам и да направя няколко живи включвания, когато разбера как действа всичко“, написа Ричардс.

Преди актрисата да се присъедини към OnlyFans, 18-годишната ѝ дъщеря Сами Шийн я изпревари. Новината обяви самата тя, което не се хареса на баща ѝ Чарли Шийн. Актьорът каза пред E!News, че не е съгласен с решението на дъщеря си да стане част от платформата за възрастни. „Но, тъй като нямам възможност да го предотвратя, я насърчавам да бъде креативна и да не жертва честта си“, допълни Шийн. Той бе категоричен, че ако Сами живееше при него, това нямаше да се случи.

Денис Ричардс обаче заяви, че решението на дъщеря ѝ не е било въз основа на това в чия къща живее. „Това, което мога да направя като родител, е да я напътствам и да вярвам на преценката ѝ, защото тя взима сама решенията си“, каза тя пред People. Още тогава актрисата намекна, че може да тръгне по стъпките на Сами и да се присъедини към OnlyFans.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари