IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нина Добрев превзе TikTok само с две видеа

7 юли 2022 18 00

Тя събра плеяда от звезди в един от клиповете си

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Желанието на феновете се сбъдна и Нина Добрев вече е част от платформата TikTok.

Актрисата може да е нова в социалната мрежа, но доказва, че умее да учи бързо и набира огромна популярност още с първите си видеа. Очевидно Добрев е разгадала рецептата за успех в интернет, чиито съставки са много лесни – просто ви трябват известни приятели, които ще се съгласят да участват във видеата ви.

Докато дебютният клип на Нина беше леко странен, то вторият вече доста се хареса на феновете ѝ. В него тя събра редица известни имена, които грабваха телефона ѝ и се снимаха. Всичко започва с телефон, поставен на земята и включена предна камера. В един момент се появяват Нина Добрев и Кили Спери – съпругата на актьора Майлс Телър. Двете дами се преструват, че настъпват телефона, след което в кадър влиза приятелят на Нина Шон Уайт. Докато снима, той показва, че е на двойна среща с Добрев и семейство Телър по време на мача от UFC в Лас Вегас. След това Майлс грабва телефона и избърсва камерата, което води до объркан Крис Прат на екран. Актьорът отново бърше екрана, а преди края на видеото се появява и баскетболната легенда Шакил О'Нийл, който просто гледа в камерата.

@nina

find my iphone

♬ Vegas (From the Original Motion Picture Soundtrack ELVIS) - Doja Cat

„Намери ми телефона“, гласеше описанието под клипа, който вече има над 2 милиона гледания. Кили Спери също сподели видеото, пишейки „Започнахме това в салона за красота, завършихме го във Вегас“.

Разбираемо, феновете не успяха да сдържат вълнението си и изпълниха коментарната секция под клипа. „Това е най-доброто видео в приложението в момента“, „Направо е легендарно“, беше само част от написаното.

Докато Нина може да е нова в TikTok, тя не е аматьор в социалните мрежи. Само преди седмица актрисата сподели снимки от тропическата си ваканция с Шон Уайт, като веднага привлече вниманието на феновете. В колекцията от кадри, двойката се усмихва на пясъка с напитки в ръка, след което се вижда как сноубордистът е поставил ръката си върху задните части на Нина.

Ваканцията на влюбените идва месец, след като направиха дебюта си на червения килим. Те присъстваха на премиерата на „Топ Гън: Маверик“ в Кан на 19 май. Там отново се срещнаха с Майлс Телър, който играе във филма, и съпругата му Кили.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари