IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Киану Рийвс – знаменитост, но не съвсем!

7 юли 2022 16 30

Актьорът направи впечатление в социалните мрежи след среща с млад фен

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Всички знаем, че принцеса Даяна беше, а и все още се смята за Принцеса на народа. Тя впечатляваше обществеността с таланта си да обединява и да предразполага хората. Независимо от кралския си статут, Даяна винаги намираше време за обикновения човек, грижеше се за децата от третия свят и премахваше стигмата около малко известни по онова време заболявания.

Когато, през 1997 година, Даяна загива в ужасна катастрофа в тунел в Париж, светът потъна в скръб. Хора, които никога не са виждали принцесата, имаха чувството, че са загубили близък приятел или роднина. Хиляди цветя бяха поставени пред Бъкингамския дворец, а отпечатъкът, който Принцесата на народа остави върху света, никога няма да бъде забравен.

Даяна и

Снимка: Getty Images

След смъртта на Даяна обикновеният човек имаше нужда от друга известна личност, която да покаже, че е близка с народа. Да събере в себе си онези качества, които карат гражданина да забрави за разделението между звезди и общественост. Да докаже, че богатството не те прави различен, а просто извежда на преден план истинските ти качества.

Киану Рийвс се превърна в тази личност. Той излезе на преден план с безбройните си добри дела към обикновения човек, с факта, че никога не парадира с известността си и рядко говори за личния си живот. Един от малкото актьори, който досега не се е забърквал в скандали, не е бил обвиняван в непристойно поведение и не е участвал в шумен развод или любовен триъгълник.

Рийвс просто се опитва да живее по нормален начин, доколкото това е възможно за холивудска звезда. Рядко ще откаже среща с фенове и това се видя от последното му пътуване до Ню Йорк. Всичко, разбира се, беше запечатано от минувачи и публикувано в социалните мрежи, увеличавайки уважението и любовта ни към Киану до невиждани нива.

Серия от туитове, публикувани преди няколко дни от Андрю Кимъл, показа милата среща между Рийвс и млад фен. Според Кимъл, актьорът се е прибирал от Лондон, когато младо момче го е помолило за автограф, докато двамата си чакали багажите. Докато Рийвс подписвал парчето хартия, фенът започнал да му задава десетки въпроси, на които актьорът отговорил с усмивка.

Кимъл сподели снимка на Киану и момчето, както и част от въпросите, които е чул. Сред тях са били защо актьорът е пътувал до Лондон и дали е успял да посети Гран При на Великобритания. Причината за пътуването до английската столица е била заснемането на документален филм, а относно състезанието по Формула 1, да, Киану е бил там.

Момчето след това попитало дали Рийвс някога е карал болид, на което е получил негативен отговор и допълнение, че актьорът обича да кара мотоциклети. След това е последвал въпрос относно местоживеенето на Киану, който отвърнал, че живее в Лос Анджелис. Това само накарало момчето да зададе още един въпрос за това какво точно прави Рийвс в Ню Йорк.

„Колко време ще бъдете в Ню Йорк?“, пита фенът. „Четири дни! Не... пет, пет дни! Ще отида на шоу на Бродуей!“, отговаря Рийвс. Малко по-късно става ясно, че шоуто се казва American Buffalo.

Когато момчето спряло с въпросите, Киану решил да се пошегува и да обърне играта. „Защо беше в Европа?“, „Кои галерии посети в Париж?“, „Коя ти хареса най-много“, попитал актьорът. Кимъл не споделя какви са били отговорите, но пише, че Рийвс е бил изключително мил. Малко по-късно двамата си правят и селфи.

„Реших да споделя това, защото човекът е готин и малки моменти като този могат да променят живота на един човек. Трябват ни повече хора като Киану!“, пише Андрю.

Рийвс, който изгледа състезанието на пистата Силвърстоун в Нортхемптъншър, в момента работи по документален филм за сезон 2009 от Формула 1. Очаква се лентата да излезе в Disney+ през 2023 година.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари