IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Добрият пример: Как Дженифър Анистън помогнала на стажант

7 юли 2022 14 40

Тя пренебрегнала дори съветите на бодигарда си

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Очевидно Дженифър Анистън никога не забравя откъде е тръгнала и е готова да помогне на всеки, запътил се към професионалния връх.

Въпреки че през 1997 година актрисата вече е световноизвестна заради сериала „Приятели“, тя все пак не се възгордява много и намира време за стажант в радио, за когото дава неочаквано и дълго интервю. Този стажант е бил Джо Пардавила, който след това става създател на подкаст, актьор и сега автор, разказващ за срещите си с известни личности.

През 1997 година Пардавила посещава снимачната площадка на филма Picture Perfect, в който играе Анистън. Надеждите му са да направи интервю именно с чаровната блондинка. Опитите му обаче срещат съпротивата от бодигарда ѝ, който още с първия поглед разбрал защо Джо е на терена. Стажантът по това време казал, че иска да зададе само няколко въпроса на Дженифър, но охранителят казал, че това няма как да се случи. „Тонът му не беше нито спокоен, нито невинен“, пише Пардавила в книгата си.

Късметът обаче се усмихва на тогавашния стажант, когато Анистън решава да промени ситуацията. Актрисата казва на асистента си да се свърже с радиото, в което е работил Джо и да им каже, че е готова да даде интервю за сутрешното шоу. Срещата е уговорена, а интервюто продължило 20 минути, в което се дискутирало новия ѝ филм, времето в „Приятели“ и всичко, което всеки един фен е искал да попита Анистън по това време.

Това обаче не е единственият път, в който Дженифър радва своите фенове. По време на фестивала Beauty, организиран от YouTube, актрисата се появява в салона на фризьора си Крис Макмилан, за да зарадва двама свои почитатели.

През 2020 година пък, когато замества Елън Дедженеръс като водеща, тя посети снимачната площадка на „Приятели“, влизайки в емблематичното кафене Сентрал Пърк. Тогава на оранжевия диван бяха седнали няколко момичета, които бяха попитани кой е любимият им герой от сериала. Те отговориха Рос, което накара Анистън да излезе „бясна“ от зад кулисите и да ги изненада.

„Наистина ли си тук, истина ли е това?“, пита едно от момичетата, на което Дженифър шеговито отговаря, „Аз живея тук“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари