IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Уилям, Кейт и кучето Орла – перфектната комбинация

7 юли 2022 17 50

Тримата посетиха благотворителен мач по поло

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Кейт Мидълтън и принц Уилям взеха специален гост по време на последното си кралско събитие. Този път обаче към тях не се присъединиха децата им, а кучето им Орла.

Херцозите на Кеймбридж присъстваха на благотворителен поло мач и запознаха публиката с домашния си любимец. Това беше първа публична поява на Орла, която пристигна в дома на Уилям и Кейт през 2020 година. Кучето беше подарено от брата на Кейт – Джеймс Мидълтън, малко след като другият домашен любимец на херцозите – Лупо – почина през ноември 2020 година. Орла беше включена и в новите портрети на принцеса Шарлот, направени по случай седмия ѝ рожден ден. Името е специално избрано, за да пасва на кралското потекло. От келтски Орла означава „златна принцеса“.

Принц Уилям взе дейно участие в поло мача, който беше организиран, за да се насочи вниманието към няколко благотворителни организации, подкрепяни от кралската двойка. Това е втора поредна година, в която херцогът на Кеймбридж се включва в инициативата, но миналата година Кейт не успя да го придружи, тъй като беше в изолация заради контакт с болен от коронавирус.

Този път всичко със здравето на херцогинята беше наред, като тя, както обикновено, изглеждаше изискано с в дълга рокля в цвят на слонова кост с черни детайли отпред и черни токчета. Визията беше допълнена от големи кръгли обеци и слънчеви очила. От своя страна, Уилям носеше синьо-бяла фланелка с номер 4, изписан на гърба, бели панталони и кафяви кожени обувки за езда.

Кейт Мидълтън

Снимка: Getty Images

След като херцогът получи трофей за участието си в благотворителния мач, той и херцогинята споделиха целувка по бузата. Това е много по-изтънчен начин за показване на любов и подкрепа, в сравнение с този, който направиха Меган и Хари преди месец. Тогава те споделиха страстна целувка, когато Меган връчи награда на съпруга си.

Хари и Меган показаха любовта си по същия начин и когато бяха още действащи членове на короната. Показвайки правилата за по-фин начин за изразяване на емоциите, двамата се целунаха на подиума през 2018 година, само няколко седмици след сватбата им. Тогава Хари получи трофей за участие в поло мач, връчен му отново от Маркъл.

Мидълтън заедно с принцовете Луи, Джордж и принцеса Шарлот, също често гледат на живо принц Уилям, когато той играе поло. През юли 2019 година по-големите деца на кралската двойка си подаваха футболна топка, докато Луи караше майка си постоянно да тича по него около поляната. Когато семейството имаше нужда от почивка, те се върнаха в колата си. Принц Джордж и принцеса Шарлот си отдъхваха на задната седалка, а Кейт седеше с Луи на земята.

Кейт Мидълтън

Снимка: Getty Images

В миналото принц Уилям често се състезаваше в благотворителни поло мачове заедно с брат си принц Хари. Двамата са доста добри играчи, тъй като започват да тренират още като деца. След като се премести в Америка заедно с Меган Маркъл през 2020 година, Хари се присъедини към отбора на приятеля си Начо Фигуерас, с когото се състезават в Санта Барбара през пролетта и лятото.

„Принц Хари изглежда доста щастлив на полето и всички го третират като просто обикновен играч!“, казва свидетел пред списание People.

Кейт Мидълтън засне Камила за корица на списание

Вече всички знаем, че Кейт Мидълтън е страстен фотограф и често снима децата или съпруга си. Сега обаче тя се насочи към друг член от кралското семейство – Камила Паркър-Боулс.

Снимката на херцогинята на Корнуол, направена от херцогинята на Кеймбридж, се появи на корицата на британското списание Country Life, на което Камила е гост-редактор. Кадърът показва съпругата на принц Чарлз, която седи спокойно в градината на дома си Реймил в Уилтшър.

На портрета херцогинята носи синьо-бяла флорална рокля и държи кошница, пълна с пеларгониуми, които са готови за засаждане. Страстната градинарка, която е омъжена за принц Чарлз от 17 години, изглежда доволна от заниманието, което има от години.

Второ изображение, показващо Камила да се разхожда в градината на Реймил, се появява в специалното издание, което тя редактира, за да отбележи 75-ия си рожден ден и 125-ата годишнина на списанието. То ще излезе на пазара на 13 юли.

Според The Telegraph, когато станало време за обсъждане на снимката на корицата, главният редактор на Country Life е попитал Камила дали тя има фотограф, когото би поискала. „Тя веднага каза, че би искала Катрин да свърши тази работа“, разказва Марк Хеджес. Допълва, че е прекарал няколко минути в мисли за известен фотограф, който се казва Катрин. Тогава изведнъж разбрал, че става въпрос за херцогинята на Кеймбридж и е усетил, че може да се случи нещо невероятно за неговото списание.

Кадър, който показва как Кейт снима Камила, беше публикуван в официалния профил на кралското семейство в Instagram. Облечена съвсем обикновено в дънки и маратонки, херцогинята е застанала професионално и се готви да направи снимката.

„Осъзнаваме, че това е първият път, в който официален портрет на херцогинята на Корнуол е направен от херцогинята на Кеймбридж и то за списание. За нас е чест, че сме избрани да бъдем първите, които ще публикуват тази красива снимка“, казва Марк Хеджес. Той допълва, че е развълнуван от възможността и снимките са станали страхотни.

Камила е третата кралска особа, която гостува като редактор на списанието. Преди нея беше принц Чарлз по случай 65-ия му рожден ден през 2013 година и след това за 70-ия си юбилей пет години по-късно. По това време списанието се превърна в най-продаваното за годината. През 2020 година принцеса Ан гостува като редактор в чест на 70-ия си рожден ден.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари