IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какви са задълженията на принц Джордж през лятната ваканция?

7 юли 2022 14 50

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж възпитават у децата любов към работата от ранна възраст

Снимка: БГНЕС

Въпреки факта, че 8-годишният Джордж е бъдещият крал, това изглежда не означава, че родителите му, херцогът и херцогинята на Кеймбридж, му позволяват да избягва домакинската работа. Строгите родители възпитават в момчето любов към работата от ранна възраст.

Кейт Мидълтън веднъж спомена, че Джордж е имал специални задължения по време на училищните ваканции, за да го забавлява в семейния дом Anmer Hall в Норфолк.

Стана ясно, че принц Джордж е отговарял за пренасянето на храната за животни до имението.

Темата възникна, когато по време на едно от бизнес посещенията си във фермата за кози принц Уилям попита собствениците ѝ Гари и Джес Йоманс за робота за почистване на силаж, който се съхранявал в един от хамбарите.

Както се оказа, технологичната машина вдъхнови кралските членове като премести храната за животни. Чувайки това, Кейт Мидълтън възкликна: „Това беше празничната работа на Джордж“.

Принц Уилям подчерта, че баща му, принц Чарлз, лично е работил за създаването на земеделска ферма в имението. И за него е изключително важно децата да продължат традициите и да се занимават с тази дейност.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари