IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пипа Мидълтън роди третото си дете

12 юли 2022 14 40

Тя и съпругът й Джеймс Матюс са родители на 3-годишен син и 1-годишна дъщеря

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Пипа Мидълтън и Джеймс Матюс официално са петчленно семейство!

По-малката сестра на Кейт Мидълтън е родила третото си дете преди няколко седмици. Детето е момиченце, но засега името му не се разкрива. Новината беше съобщена от множество медии във Великобритания и отвъд океана, но няма потвърждение от кралското семейство или самата Пипа. Това обаче не изненадва феновете, тъй като сестрата на Кейт обича да държи личния си живот далеч от медиите. 

Пипа Мидълтън

Пипа Мидълтън и Джеймс Матюс. Снимка: БГНЕС

38-годишната Пипа и 46-годишният Джеймс станаха родители за първи път през 2018 година. Тогава, през октомври, се роди синът им Артър. През март 2021 година, в разгара на пандемията, семейството се увеличи с още един член. На бял свят се появи момиченцето Грейс. Пипа последва стъпките на сестра си, раждайки в болница "Света Мери" - същото място, където Кейт Мидълтън и принц Уилям посрещнаха трите си деца.

Миналия месец Пипа беше в напреднала бременност, показвайки наедрялото си коремче по време на празненствата за платинения юбилей на кралица Елизабет. Тя беше придружена от съпруга си, брат си Джеймс Мидълтън и неговата съпруга Ализе Тевенет. 

Второто момиченце на Пипа и Джеймс е шесто внуче за Каръл и Майкъл Мидълтън. То ще има за братовчеди доста известни деца - принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи. Оказва се, че малчуганите ще прекарват доста време заедно вбъдеще, защото Пипа и семейството й също смятат да се преместят в Бъркшир, който е само на 50 минуит от Уиндзор. Там пък смятат да се заселят принц Уилям, Кейт и трите им деца, за да избегнат от натоварения Лондон. 

Пипа Мидълтън

Снимка: БГНЕС

Според източник, Пипа и съпругът й нямат търпение да си купят къща в по-тих район и да отгледат децата си на спокойствие. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари