IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Разберете уникалното име на втората дъщеря на Ед Шийрън

15 юли 2022 10 40

Певецът и съпругата му скриха от света, че очакват второ дете

Getty Images

Getty Images

След тайната бременност на съпругата на Ед Шийрън Чери, името на втората им дъщеря е разкрито. Съобщава се, че Ед и жена му са избрали уникално име за второто си дете (същото важи и за името на първото), което се появи на бял свят по-рано тази година. 31-годишният хитов изпълнител и 30-годишната Чери са кръстили бебето Юпитер Сийборн Шийрън, пише британският вестник The Sun.

Според изданието името има специално значение за двойката. Източник, близък до червенокосия певец казва: „Ед и Чери харесаха името както по отношение на това, което означава, така и заради неговата уникалност. Всички смятат, че Юпитер е перфектно име за бебето. Чери бленуваше да стане майка отново. Тя и Ед наистина смятат, че щастливата им връзка е предопределена от небесата.“

Двойката обяви раждането на второто си дете през май, след като умишлено скри бременността на Чери от очите на обществеността. Певецът публикува снимка на чифт малки бели чорапи върху кафяво плетено одеяло на страницата си в Instagram и написа: „Искам да ви уведомя, че си имаме още едно красиво момиченце. И двамата сме толкова влюбени в нея и нямаме търпение да заживеем като четиричленно семейство“.

Ед, който в момента е на световно турне, и съпругата му Чери, са родители на едногодишна дъщеря, която пък носи името Лира Антарктика.

Шийрън наскоро сподели в интервю, че бащинството е „най-доброто нещо, което някога ми се е случвало“, изтъквайки, че в ролята на родител има толкова много различни страни и нюанси и че както има трудни дни, така има и невероятни, лесни дни, пълни с емоции.

Той отбеляза още, че бащинството е променило подхода му към работата, казвайки: „Сега планирам деня си много по-стриктно... обикновено, ако бях в студиото, просто щях да работя, докато не свърша, но сега отивам на работа в 9 сутринта и си тръгвам в 17 часа.“

През последните години името Юпитер става все по-популярно сред родителите в Обединеното кралство, като се счита, че значението му е „смел и силен“. Освен че е най-голямата планета в Слънчевата система, Юпитер също е името на римския бог на небето и светкавиците, еквивалент на гръцкия бог Зевс и на скандинавския – Тор.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари