IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Виктория Бекъм разкри, че се страхува от вманиачената фенка на съпруга си

15 юли 2022 10 50

На звездната двойка хич не ѝ е лесно

Снимка: БГНЕС

Дейвид и Виктория Бекъм често споделят щастливите мигове от личния си живот в социалните мрежи. Дори съвсем наскоро споделиха за празника си – годишнина от сватбата на 4 юли.

Това не пречи на мнозина други да приписват доста връзки на бившия футболист и да го компрометират, че е изневерил на половинката си.

Всъщност Виктория Бекъм също сподели подобни подробности от личния си живот, но напълно оневини съпруга си.
Звездата се оплака от луда фенка, която от години преследва близките ѝ. Жената им отправила заплахи и се опитала да проникне в дома на семейството в Лондон.

58-годишната Шарън Бел заяви, че има връзка с Дейвид Бекъм и е майка на дъщеря му Харпър Севън. Самият спортист отрече да има връзка с нея. Манията на фенката обаче силно изплаши съпругата на спортиста.

„Сега се страхува да излиза и това затруднява живота ѝ. Тя се тревожи, особено когато Харпър ходи на училищни екскурзии“, каза прокурорът Аризуна Асанте.

Наскоро преследвачката се изправи пред съда. Окръжният съдия Майкъл Сноу реши, че тя е опасна за звездното семейство. Жената е задържана по Закона за психично здраве.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари