IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джизъса и новата му на море с децата

15 юли 2022 14 40

Липсва малкият Благой, който е с майка си

IStockphoto

IStockphoto

Благой Георгиев запозна децата си с новата изгора. Бившият на Златка Райкова показа, че неговите най-големи наследници се разбират отлично с Полина, като ги заведе на море.

Футболистът сподели обща снимка с малчуганите. На него той и чисто новата му съпруга позират заедно с порасналите Йоана и Давид.

Много от последователите на Благо отбелязаха какво хубаво семейство има. Други пък изтъкнаха, че той не дава добър пример на децата си, запознавайки ги с нова жена.

„С която се хване, най-напред ѝ прави зъбите като неговите. Това поне им остава за спомен – зъбки“, „Човек, правиш деца.. човешки животи… това не е зрънчо...“, „Има пари – угажда си“, „Новата мама. Горките деца“, гласят част от коментарите под неговата публикация.

Момичето и момчето, които са връзката на Джизъса с Христина Витанова, са страхотни кака и батко на по-малкия си доведен брат Благой Джуниър. Доскоро тримата често бяха на почивка с баща си, но след раздялата му с Русата Златка, нещата се промениха.

Докато Георгиев си почива с двете деца и жената, за която се говори, че чака неговото пето, Златка събира слънчев загар на Златни пясъци. Със серия от публикации, тя не пропусна да покаже как нейният нов приятел – Карен, си играе с детето на Благой.

Освен Йоана, Давид и Благой Джуниър, Благой Георгиев има и още едно дете – малкият Елай, който е от проваления брак с Есмер Юмерова. Година след като тя роди, двамата се разделиха, като оттогава досега той не може да вижда често малчугана, който вече има нов татко.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари