IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ромина и Дарко Тасевски започнаха градеж на голяма къща

18 юли 2022 10 40

Моделката сподели видео от първата копка

БГНЕС

БГНЕС

Футболистът на ПФК „Славия“ Дарко Тасевски и съпругата му – красивата „Мис България 2010“ Ромина Тасевска започнаха да си строят нова къща в покрайнините на София. Ромина, която се изявява като ководещ на Гала в предаването на „На кафе“, изненада последователите си в Instagram, като сподели видео от първата копка на бъдещия дом на 5-членното им семейство с Дарко.

От видеото се вижда, че съпрузите Тасевски ще градят новото си семейно гнездо на красив хълм с живописни планински гледки. В личния си профил в социалната мрежа Ромина даде възможност на почитателите си да видят големия парцел, където ще се намира бъдещият им дом. Тя е написала: „New home. New beginning“ (Нов дом. Ново начало). Публикацията ѝ е събрала много доброжелателни коментари. Вижда се, че около имота няма да има съседи наблизо и че семейството ще се радва на относителна дискретност и необезпокояван личен живот.

Откакто се завърнаха от Тайланд, където 38-годишният Дарко играеше футбол в продължение на няколко години, той и 33-годишната Ромина и трите им деца – дъщерята Дария и синовете Давид и Антонио, обитаваха голям апартамент в луксозен софийски комплекс.

Ромина и роденият в Скопие Дарко Тасевски са едно от най-сплотените и любящи многодетни семейства сред родните знаменитости.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари