IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дейвид Бекъм прави документална поредица

24 юли 2022 15 00

Ще разказва за живота си пред Netflix

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Най-добрият футболист сред моделите и най-хубавият модел сред футболистите. Така бихме описали Дейвид Бекъм, който с годините става все по-привлекателен и все още ни служи като идеал за мъж. Въпреки славата и парите си, той успява да се задържи извън зоната на скандалите и изневерите, давайки пример със стабилното си семейство с четири деца. 

След отказването си от футбола, Бекъм не остави играта завинаги, като вече притежава два футболни отбора - по един в Англия и Америка, има собствена модна марка и е лице на УНИЦЕФ. Животът му е под постоянно наблюдение заради брака му с Виктория Бекъм, а наскоро двамата ожениха и най-големия си син - Бруклин. Дейвид също така може да се похвали, че другото му момче - Ромео - е тръгнало по неговите стъпки, като вече има първия си гол за отбора на Интер Маями и то от пряк свободен удар. Талантът очевидно се предава по наследство. 

Ако трябва да пишем за живота и кариерата на Бекъм, най-вероятно ще трябва да го правим до утре. За наше щастие, футболистът се е погрижил за по-лесен и бърз начин да научим неща за него, събирайки ги в документална поредица. Новината обяви самият той в социалните мрежи, като проектът вече се разработва заедно с платформата Netflix

Според описанието, поредицата ще погледне отвъд футболната кариера на Дейвид и таблоидните заглавия, показвайки неговата работна класа още от стъпването му на терена, както и отдадеността и мотивацията, които го превръщат в един от най-известните и успешни атлети на всички времена

Включвайки интервюта с приятели, колеги и семейството, епизодите ще покажат и невиждани досега кадри от последните 40 години, както и интервю със самия Бекъм. Зрителите ще видят и хората, които най-много са повлияли на бившия футболист да стигне до върха както на терена, така и извън него. 

"Развълнуван съм да споделя, че ще си партнирам с Netflix за създаването на документална поредица за живота и кариерата ми. Ще включим невиждани кадри, неразказни истории, както и интервюта с хората, които са били част от моето приключение", написа Дейвид под три снимки в Instagram. Проектът ще бъде режисиран и продуциран от носителите на "Оскар" Фишър Стивънс и Джон Батсек. 

Смята се, че поредицата също така ще повдигне завесата на брака между Дейвид и Виктория, показвайки семейния им живот с четири деца. Също така ще научим повече за управлението на футболния клуб Интер Маями.

Засега не се съобщава премиерна дата за проекта, но със сигурност ще следим всяка новина около него. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари