IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Година без алкохол - победата на Криси Тейгън

21 юли 2022 11 00

„Най-накрая“, написа гордо моделът

БГНЕС

БГНЕС

Криси Тейгън отбеляза важна победа по пътя към промяната. Моделът сподели в Instagram , че не е употребявала алкохол от една година. 

В своята история в социалната мрежа, Криси Тейгън показа снимка от своето приложение, която доказва, че е трезва вече 365 дни.

„Хаха, най-накрая“, написа гордо тя. 

В момента звездата и нейният съпруг Джон Леджънд във Франция. Заедно с тях са и двете им деца. Но фамилията не е на почивка, а на турне. 

„Липсва ми понякога да съм зациклила и безгрижна, но честно казано към края, така или иначе вече не създаваше това забавно усещане“, обясни тя за действието на алкохола върху организма й. 

„Пих, за да сложа край на лудото безпокойство, което по-късно почти изчезна, когато – разберете – спрях да пия!“, добави тя. 

Тейгън откровеничи, че направо е разочарована от себе си, защото много неща й се губят заради прекомерното пиене на алкохол. 

Все пак жената на известния певец не изключва възможността да пропие отново. Тя посочва, че ако отново има лоши сънища и мрачни мисли, ще потърси подходяща терапия, а не утеха в алкохола. 

Криси Тейгън не крие, че често прекалявала с питиетата

След като сподели интимни кадри от болницата, където загуби своето трето дете, моделът говори откровено за личния си живот. И в много свои постове разказва как се пристрастила към чашката. 

На няколко пъти звездата ту спира, ту почва да пие отново. И това отново не скри от последователите си. 

В края на 2020 г. Криси разкри, че е трезва от четири седмици. Шест месеца по-късно призна, че не е издържала и отново приема алкохол. Но след това се стегна и доказа, че има воля. 

„Все още не знам дали никога повече няма да пия, но знам, че вече не ми служи по НИКАКЪВ начин“, каза тя през септември 2021 г. Тогава посочи, че дори и без напитки, има начин да се забавлява и чувства добре, стига да иска. 

Според Тейгън, едно от предимствата да бъдеш трезвен е, че имаш безкрайна енергия. Освен това изчезват черните кръгове под очите и подпухналата кожа. Безспокойството също изчезва с времето.  

КоментариКоментари