IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Синът на Рийз Уидърспун с дебют в киното

29 юли 2022 15 00

Дийкън Фелипе ще участва в сериал на Netflix

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Дийкън Фелипе очевидно е заобичал кариерите на известните си родители, като уверено върви по техните стъпки.

18-годишният, който е син на Рийз Уидърспун и Райън Фелипе, ще направи своя дебют на екрана, участвайки в третия сезон на сериала Never Have I Ever по Netflix. Стрийминг платформата засега обявява Фелипе като гост актьор, който ще влезе в ролята на Паркър в предстоящите епизоди, които ще направят своята премиера на 12 август.

За съжаление, феновете не получиха повече детайли около героя на Дийкън, като от Netflix пуснаха само негова снимка, но не го включиха в официалния трейлър. Краткото видео показва новият социален статут на Деви, след като тя и Пакстън се събират. Двамата влизат в училището си ръка за ръка, шокирайки своите съученици с връзката си. Г-н Шапиро даже е толкова изненадан, че се задява с напитката си.

Щастието на Деви обаче ще бъде подложено на тест, след като нейни недоброжелатели ще опитат всичко, за да развалят връзката й. Едно от момичетата дори предполага, че Деви най-вероятно е болна от смъртоносна болест, защото няма друга причина да излиза с Пакстън. Друго пък споделя мнение, че съученичката им може просто да е леко момиче.

Тези коментари със сигурност не помагат на връзката между Деви и Пакстън, като малко по-късно двамата се карат ожесточено. По време на спора, на преден план излизат несигурностите и на двамата, като се ражда и репликата, „Не мислиш, че отношенията ни имат смисъл“. Терапевтът на Деви ѝ казва, че постепенно хората осъзнават, че една романтична връзка не може да реши всичките им лични проблеми.

Но дали отношенията между Деви и Пакстън ще издържат на напрежението? Каква ще е ролята на Дийкън Фелипе? Дали той няма да сложи прът в щастливите колела на влюбената двойка?

Всички тези въпроси ще бъдат отговорени на 12 август, когато в Netflix излиза третият сезон на Never Have I Ever.

КоментариКоментари