IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Никол Шерцингер сравни Азорските острови с Хаваите

2 август 2022 08 40

Вижте къде в Португалия си почива певицата

Getty Images

Певицата и менторка в шоуто „Маскираният певец“ – Никол Шерцингер, публикува няколко свои нови снимки по бански в профила си в Instagram. Експриятелката на Григор Димитров, която в момента е сгодена за бившия ръгби играч Том Евънс, е на почивка в Португалия.

На тях 44-годишната Шерцингер позира в сини бикини по време на пътешествието си до Азорските острови. Тя е озаглавила поста си в социалната мрежа с думите:

„Казват, че Азорските острови са Хаваите на Европа… Чувствах се като у дома си.“

Явно родената в Хонолулу, оприличава богатата зеленина и красивата природа на Азорските острови с тези на своята родина.

Никол все още не е обявила официално годежа си с 37-годишния Том, който ѝ поиска ръката на една от последните им почивки на гръцкия остров Миконос.

Миналата седмица Никол излезе на сцената на Atlantis Concert for Earth Festival в Португалия, изненадвайки феновете си с някои невероятни парчета, включително емблематични хитове на групата ѝ The Pussycat Dolls и дори изпълнение на Purple Rain на Принс.

За събитието Шерцингер бе избрала спираща дъха минирокля в злато и сребро от Микаела Оливейра.

КоментариКоментари