IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брад Пит: Захара е много умна

5 август 2022 17 40

Звездата говори за дъщеря си и влизането ѝ в колеж

БГНЕС

БГНЕС

Брад Пит е истинско модно вдъхновение през последните няколко седмици. Докато той позира пред камерите си с пола и костюми в актуални за сезона цветове, Анджелина Джоли се похвали, че дъщеря им Захара ще учи в колеж. След като актрисата сподели колко е щастлива от факта, бившият ѝ също коментира успеха на осиновената им наследница.

По думите на холивудската звезда, Захара ще процъфти още повече, учейки в Spelman College в Атланта.

Рекламирайки новия си филм Bullet Train в Лос Анджелис, Пит сподели и колко горд е от развитието на момичето до момента и това, че тя вече е приета в колеж за чернокожи.

„Толкова се гордея с нея“, казва той пред Vanity Fair. И добавя, че Захара е много умна и заслужава да продължи образованието си на подобно място.

„Тя е толкова умна. Тя ще процъфтява още повече в колежа. Това е вълнуващо и красиво време да намери своя собствен път и да преследва интересите си. Толкова съм горд“, посочва още той.

Брад Пит,

БГНЕС

Двукратният носител на „Оскар“ сподели с носталгия, че времето лети твърде бързо и освен че е остарял, децата му вече са големи и тръгват по своите стъпки.

„Те растат твърде бързо. Карат ни да се просълзяваме“, коментира още Брад пред изданието.

Пит и Анджелина Джоли са родители още на Мадокс (20 г.), Пакс (18 г.), Шайло (16 г.), и близнаците Нокс и Вивиен, на 14.

Припомняме, че преди Захара, най-голямото дете на двойката, което също е осиновено – Мадокс, се записа да учи в университета Йонсей в Южна Корея. Това стана през август 2019 г., три години след като родителите му се разделиха.

Захара ще учи в специален колеж

През изминалия уикенд Джоли обяви, че 17-годишната тийнейджърка ще учи в колеж в Атланта, Джорджия. Той е основан през 1881 г. и е „исторически черен колеж и световен лидер в образованието на жени от африкански произход“.

Тогава актрисата качи снимка, на която виждаме Захара със свои състудентки – щастлива от това, което е постигнала, усмихвайки се на майка си. В Instagram се появи и видео, в което Джоли танцува на събиране на колежаните.

Макар да се разведоха, Брад и Анджелина все още продължават съдебната битка. Той получи съвместно попечителство над непълнолетните им деца през май 2021 г.

Междувременно един от съдиите по делото на звездната двойка бе дисквалифициран.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари