IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бритни Спиърс сподели, че искала сватбата й да е на друго място

11 август 2022 09 00

Певицата се ядоса на католическата църква

Снимка: БГНЕС

Макар и да отложи издаването на мемоарите си, Бритни Спиърс не спира да разказва по малко за личния си живот. Преди два месеца в живота на изпълнитеката се случи важно събитие - успя официално да стане съпруга на приятеля си Сам Асгари. Певицата все още разкрива подробности за тържеството - и не всички от тях са приятни.

И така тя разказа къде искала да бъде нейната сватба и защо не й е било позволено да осъществи плана си.

Бритни публикува голям пост със снимки в социалните си мрежи и призна, че първоначално е планирала да се омъжи в католическата църква, но не й е било позволено. И за всичко това е виновен редът в католицизма.

„Първоначално исках да се оженя тук по време на COVID. Исках да ходя там всяка неделя... красиво е, но ми казаха, че църквата е временно затворена поради пандемията. Тогава, две години по-късно, когато исках да се оженя там, казаха, че трябва да съм католик и да премина теста. Не трябва ли църквата да е отворена за всички?", попита Спиърс.

Въпреки факта, че мечтаната сватба на Бритни не успя, в резултат на това брачната церемония се оказа запомняща се и забавна. Младоженците празнуваха в задния двор на дома си в Калифорния, където бяха поканени техни роднини и близки приятели, сред които знаменитости като Мадона, Селена Гомес, Парис Хилтън и др.
 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари