IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Горди родители: Райън и Рийз се фукат с таланта на сина си

8 август 2022 17 40

Красавецът Дийкън Филип тръгва по стъпките на майка си и баща си

Getty Images

Getty Images

Синът на Рийз Уидърспуун и Райън Филип - Дийкън ще поеме първата си актьорска роля като Паркър. Той ще играе купонджия от частно училище в сезон 3 на сериала "Never Have I Ever" на Netflix. А най-горд от това е баща му Райън, който не може да спре да се хвали с многото таланти на тийнейджъра.

Филип, който също навремето изгря като звезда покрай сериал, се възхити на първата актьорска изява на 18-годишния си наследник, който наскоро направи и своя музикален дебют.

„Толкова съм горд“, каза Райън пред Entertainment Tonight за Дийкън. „Той е на път да отиде в колеж за музика. Това е неговият основен фокус. Актьорството, което обича също, ще го прави в зависимост от ролите, но неговият фокус е предимно музиката.“

Райън отбеляза още, че Дийкън всъщност пуска микстейп този петък в SoundCloud::

"Невероятно е. Толкова съм развълнуван хората да го чуят. Наистина са добри неща. Супер горд съм."

Дийкън също публикува в Instagram профила си реклама на предстоящото си музикално парче. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by deacon (@deaconphillippe)


Ролята в гимназията няма да е чужда на Дийкън. Музикантът току-що завърши гимназия през юни.

Актрисата Рийз Уидърспун и Райън се събраха отново, за да организират парти за завършване на сина си, като тя сподели кадри от това в своя Instagram профил. „Толкова се гордея с внимателния, талантлив, мил и щедър млад мъж, който си станал. Ти озаряваш сърцата ни и ни караш да се гордеем всеки ден!“, написа Уидърспуун.

Райън и Рийз споделят от брака си и една дъщеря - Ава, която е на  22 години, но все още не е тръгнала по артистичните стъпки на родителите си. Уидърспуун има още един син - Тенеси, който е от втория й брак с Джим Тот, с когото са щастливо женени от 2011 година до днес. 

Гордата Рийз Уидърспуун също сподели мил кадър с красивия си по-голям син на фона на неговия дебют в телевизията. На снимката Дийкън е прегърнал нежно майка си като се вижда, че е наследил нейните поглед и усмивка. Ако е наследил и чарът й - успехът в Холивуд му е гарантиран. 

 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

o ( преди 1 година )
Райън Филип в "Секс Игри" беше супер! Този малкия не е толкова готин, както и щерката на Моника Белучи-нищо общо като излъчване нямат. Не притежават "искрата".
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
анонимен ( преди 1 година )