IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ненчо Балабанов сключил брак тайно?

9 август 2022 08 40

Той и половинката му се появиха в бяло

БГНЕС

БГНЕС

Ненчо Балабанов предизвика спекулации, публикувайки снимка, на която той и приятелката му са в бяло. Тя накара феновете да смятат, че двамата са сключили брак тайно. 

„Горчивооо! Честито на Ненчо и Катрин“, „Прекрасни сте, да ви е честито! Бъдете здрави и много щастливи заедно!“, „ГорЧиВоооооооо“, пишат последователи на актьор под кадъра. 

На селфито, направено от Ненчо, той и Катрин Русева се усмихват на камерата. 

Без да коментира, Балабанов просто е оставил към снимката само няколко сърца, емотиконки със шампанско и такива за празнуване. 

Заради това, че и двамата са облечени в бяло, мнозина залючиха, че те вече са семейство. Но все пак трябва да отбележим, че по дрехите им виждаме микрофони, което ни кара да мислим, че може да са участвали и в някакво събитие. 

Ненчо Балабанов намекна за годеж по-рано 

Към края на юни комикът показа снимки от своята морска почивка. На тях той държеше ръката на Катрин Русева, а на нея се виждаше пръстен, приличащ на годежен. Така той намекна, че връзката му е сериозна и скоро ще мине под венчило. 

Добавяйки емотиконки със знака за безкраност, Ненчо потвърди съмненията на някои, че е предложил брак на своята половинка. 

„Любовта е най-зареждащата емоция. Дава криле. Пожелавам го на всеки да го изпитва по-често. Това е ключът и това е пътят”, сподели пред Нова тв Балабанов. И уточни, че случайно или не, веднага щом казал в интервю, че в момента не търси нова връзка, се запознал с Катрин. 

Актьорът разкрива още, че срещнал брюнетката на парти. 

„При мен започна много случайно, като гръмотевица ме удари. Не вярвах, че любовта от пръв поглед съществува. Текстът, който написах за новата песен, е разказ за това какво се случи”, казва още той. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари