IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Майим Биалик от „Теория за Големия взрив“ се омъжила тайно?

9 август 2022 11 00

Актрисата не обича да говори за личния си живот

БГНЕС

БГНЕС

Майим Биалик, по позната още като Ейми от „Теория за Големия взрив“, предизвика слухове, че се е омъжила тайно. Няколко месеца след това атрисата, която в последно време се изявява като тв водеща, наруши мълчанието си по въпроса. И като гост на подкаста „Life is Short“, коментира какви са отношенията й с Джонатан Коен. 

По-рано тази година актрисата създаде свой подкаст и покани за съ-водещ именно въпросния мъж. Малко след това нейните последователи заподозряха, че макар да се държат по-различно пред слушателите, двамата са повече от приятели. 

По повод слуховете за брак, Майим Биалик даде да се разбере, че тя не обича да говори за личния си живот. И макар някои да очакваха да признае радостна вест, тя не го направи. 

„Не искам да разкривам нищо, но хората знаят ли, че правите подкаста със съпруга си?“, я пита Джъстин Лонг в своето шоу. А актрисата му отговаря: 

„Той не ми е съпруг! Ние правим нашия подкаст като партньори, така че всъщност предпочитаме да не говорим за това. Но повечето хора осъзнават, че ние сме партньори по много начини“. 


Въпросното изказване на Биалик определено обърка нейните фенове. С думите си тя сякаш загатва, че все пак двамата може и вече да са семейство. 

Без романтика в общественото пространство и общия им подкаст

Подобно на своята героиня от „Теория за Големия взрив“, която излиза със странния Шелдън Купър, Майим Биалик има много редки прояви на интимност в социалните мрежи.  Тя обяснява, че да не споделя всяка стъпка с гаджето си има своята причина. Ето защо, дори и да има снимки с него в социалната мрежа, на тях двамата са доста обрани и трудно ще ги видим да се целуват. 

„Те знаят, че ние сме това, но се опитваме да не говорим за това... Не искаме професионалистите да се чувстват така, сякаш влизат в терапевтична сесия на двойка, което е нещо, което се чувства през цялото време. Това е просто естеството на подкаст за психично здраве... Това е създаване на подкаст с интимен партньор“, коментира още Биалик. 

След уточнението звездата разкрива, че просто излиза с Джонатан Коен, но все още не е подписала с него. 

За новата връзка на Майим Биалик се заговори в средата на 2020 г. Смята се, че тя се сближила с мъжа по време на пандемията. И двамата бързо разбрали, че имат много общи интереси. 

„Един от аспектите на нашите работни отношения е, че обичаме да творим заедно. За нас подкастът е изследване на всеки от нашите съответни проблеми и след това на тези, които възникват заедно. И двамата сме много научно  и холистично настроени. И така, и двамата сме странна смесица и си помислихме: „Е, това странно съчетание трябва да е подкаст“, разказва актрисата по повод това, че води подкаст за психичното здраве заедно със своето гадже. 

От 2003 до 2012 г. Майим е женена за Майкъл Стоун. Преди да се разведе с него, тя му ражда две момчета Фредерик и Майлс. 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари