IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Никола Пелц намекна, че се чувства зле от кавгата с Виктория Бекъм

9 август 2022 10 40

Какво се случва между двете?

Снимка: БГНЕС

Никола Пелц сподели, че се чувства зле от кавгата със свекърва си - Виктория Бекъм. Двете по принцип са демонстрирали добри отношения помежду си, но съвсем скоро съпругата на Бруклин Бекъм пусна снимка в блога си, която сериозно притесни нейните фенове. На нея, Пелц е заснета със сълзи на очи, а в публикацията момичето говори за токсична връзка, очевидно намеквайки за Виктория Бекъм, с която не е имала взаимно разбирателство.

„Понякога ми е толкова трудно да покажа тъжните си емоции“, написа Никола. Тя обясни, че някога нейните „силни родители“ са й набили в главата погрешни идеи за това как да изразяват чувствата си. Не можеш да позволиш на хората да те разбият или да наранят сърцето ти, научила Пелц като дете.

Никола е дъщеря на милиардера бизнесмен Нелсън Пелц и третата му съпруга, моделът Клаудия Хефнър Пелц. Двамата имат общо осем деца.

Съпругата на Бруклин Бекъм намекна, макар и бегло, за контекста на тъжната картина: „Всички имаме дни, в които хората ни карат да се чувстваме зле и е добре, когато се обидиш. Просто реших да напиша нещо, защото никога не показвам тази страна от себе си тук... Обичам ви всички толкова много и наистина оценявам вашата подкрепа. Това означава толкова много, когато ми изпращате вашите неща. Виждам те, чувам те, това означава много за мен."

Много известни личности изразиха подкрепата си за Пелц в коментарите. „Имаш най-удивителното сърце, обичам те толкова много“, написа Бруклин Бекъм. „Обичам те“, лаконично отвърна Парис Хилтън.

Припомняме, че наскоро се появиха слухове за продължаващата вражда между Никола Пелц и Виктория Бекъм. Говори се, че напрежението е нараснало преди звездната сватба на милиардерската наследница с Бруклин. 

Сега Виктория яростно ревнува сина си от семейството на Пелц. Тя смята, че най-голямото й дете прекарва твърде много време с новосъздадените си роднини и те не му влияят много благоприятно, поради което например младият мъж няма кариера.

Все още не е ясно как ще се развие семейната драма между Пелц и Бекъм, но е ясно, че младата дама страда от създалата се ситуация.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари