IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Аштън Къчър: Имам късмета, че съм жив

9 август 2022 17 40

Актьорът споделя, че се е борил с рядко автоимунно заболяване

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Аштън Къчър разкрива неизвестни досега детайли за личния си живот, свързани със здравословното му състояние и битката на живота му. 

Актьорът стана поредната известна личност, която оцелява в дивата природа заедно с Беър Грилс в предаването "Оцеляване в дивата природа с Беър Грилс: Предизвикателството". Преди епизодът да бъде излъчен изцяло, феновете видяха откъс от него, където Къчър говори за тихата си битка със заболяване, което причинило проблеми с мобилността, зрението и слуха

"Преди около две години, имах тази странна, рядка форма на васкулит, която повреди зрението, слуха и наруши равновесието ми. Отне ми около година да се възстановя напълно", казва актьорът пред камерите. Тогава разбрал, че човек не оценява това, което има, докато не го изгуби и не се зачуди дали някога отново ще си го върне. В един момент от битката си със заболяването, Къчър дори бил притеснен дали отново ще може да ходи и да чува

Васкулитът е автоимунно заболяване, което причинява възпаление и свиване на кръвоносните съдове, което намалява кръвния поток и може да причини разрушване на органи и тъкани. Симптомите може да включват отслабване в силата на ръцете и краката, нарушен слух и временна слепота в едното или двете очи. 

В краткия клип, излъчен преди целия епизод на "Оцеляване в дивата природа с Беър Грилс: Предизвикателството", Беър Грилс поздравява Къчър за силата и волята да се бори срещу заболяването. Актьорът допълва, че е късметлия да бъде жив, като сега използва здравословния си проблем като урок. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ashton Kutcher (@aplusk)

"Минутата, в която започнеш да виждаш предизвикателствата като неща, направени специално за теб, които ти дават това, от което имаш нужда, започват да се забавляваш. Започваш да се движиш над проблемите, вместо да живееш под тяхната тежест", казва Къчър. 

Докато актьорът и съпругата му Мила Кунис се опитват да държат личния си живот далеч от общественото внимание, миналата година актрисата разкри как Аштън е възплалил панкреаса си след пиенето на твърде много сок от моркови, докато се подготвял за ролята на Стив Джобс за филма "Джобс". Къчър, който следвал стриктната диета на основателя на Apple, казва, че се превивал от болка заради панкреаса си. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ashton Kutcher (@aplusk)

"Той беше много глупав. По едно време ядеше само грозде, много глупава постъпка. Два пъти бяхме в болницата заради панкреатит", казва Кунис. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари