IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рене Зелуегър: Нямах търпение да навърша 50

11 август 2022 14 30

Актрисата смята, че продуктите против стареене са боклуци

БГНЕС

БГНЕС

„Нямах търпение да навърша 50!“. Това сподели Рене Зелуегър, говорейки за остаряването. В интервю за The Sunday Times, 53-годишната актриса разкрива, че продуктите против стареене са пълен боклук. И призова жените на нейната възраст да не се притесняват от начина, по който изглеждат. 

„Всички онези реклами, които ни казват, че не е нужно да изглеждаме на реалната си възраст, ако просто купим всичките им кремове и корекции и целия този боклук, който искат да ни продадат? Какво, казват, че вече не съм ценена, защото съм на 53? Това ли искаш да ми кажат?“, посочва тя. 

Звездата от „Дневникът на Бриджит Джоунс“ е категорична, че няма „никакъв интерес“ да се подмладява, за да върне поне за малко часовника назад. 

„Да навършиш 50 се чувства като изцяло ново начало без глупостите... Моментът, в който можеш да спреш да слушаш всички тези гласове в главата си и всички онези очаквания и прогнози, които хората имат за теб, и да бъдеш автентична сама по себе си“, казва Зелуегър. 

Има ли корекции по себе си актрисата? 

В продукцията Рене влиза в ролята на Пам Хъп, за която трябва да носи специален костюм, за да изглежда по-дебела. 

Що се отнася до фигурата на Зелуегър, тя определено изглежда доста слаба на папарашките снимки. Още преди няколко години се заговори, че тя си е направила пластична операция. Но звездата отрича да се е подложила на такава. През 2016 г., когато тръгват твърде много слухове за нейния външен вид, Рене се оттегля от Холивуд за цели 6 години. 

„Кой предефинира 50 или 60, без да се налага да казва: „Хей, вижте ме със съблечените дрехи и все още изглеждам почти толкова добре, колкото и тогава? Не искам да бъда „почти това, което бях“. Искам да бъда хиляди пъти по-добра!“, категорична е тя. 

Звездата от „Джери Магуайър“ съветва дамите да не бързат с филърите и ботокса по лицето. „Отидете да си направите косата или да оправите кожата си или да отидете в спа центъра или каквото и да е, което ви кара да се чувствате страхотно. Но оставете кой сте вие ​​и какво допринасяте и как се представяте на тази възраст”, обяснява тя. 

„За да бъдете жизнени и красиви, трябва да прегърнете възрастта си, в противен случай живеете извинително и за мен това изобщо не е красиво“, категорична е Зелуегър. 

Със своето типично чувство за хумор, Рене се пошегува и с по-младите актриси, които идват след нея. По думите й, на тях ще им се налага да оцеляват доста, за да стигнат до нейната възраст. 

Рене Зелуегър е на крилете на любовта 

В момента актрисата не е сама като своата героиня Бриджит Джоунс. От няколко месеца насам тя излиза с риалити звездата Ант Анстед. Той е доста по-млад от нея - на 43, но това няма значение и за двамата. 

Двамата се срещат в САЩ през март 2021 г. Тогава тя промотира новия си сериал „The Thing About Pam“ в САЩ. 

„Всички знаят, че с Рене сме заедно. Наистина съм благодарен на шоуто, защото тези невероятни неща се случиха в живота ми, а понякога, когато нещата се случат, те се случват в най-необичайния момент, когато най-малко ги очаквате“, разкри по-късно Ант в интервю за списание People.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

o ( преди 1 година )
Ммдаааам, тя за това отиде и направи лифтинг, та никой не можа да я познае, защото е прегърнала себе си и старостта. Смях в залата. Дано поне да е разбрала, че каквото и да си изрежеш и набоцкаш, все си изглеждаш на възрастта на, която си реално, просто може да се каже, че изглеждаш добре за възрастта си, но не и с 10-20 години по-млада. И дано даде пример на повечето жени да престанат да се окепазяват с операции и импланти.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар