IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ан Хечи е в кома след ужасна катастрофа

9 август 2022 10 50

Актрисата все още не е отворила очите си

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Състоянието на актрисата Ан Хечи остава критично няколко дни след ужасната катастрофа в Лос Анджелис. 

Говорител на носителката на "Еми" заяви пред списание People, че в момента тя се намира в болницата и се бори за живота си. "Тя има значително белодробно увреждане, което изисква механична вентилация и изгаряния, които изискват хирургическа интервенция", се казва в изявлението. Говорителят допълва, че Хечи остава в кома и не е идвала в съзнание след инцидента. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anne Heche (@anneheche)

Ан Хечи се намираше в синия "Мини купър", който се блъсна в дом в Лос Анджелис миналия петък. След удара, имотът се пали, а огънят обхваща и автомобила на актрисата, което й причинява сериозни изгаряния по цялото тяло. Веднага след катастрофата, Хечи беше откарана в болница с опасност за живота, но лекарите успяха да я спасят. 

Според свидетели, Ан първо се е блъснала в гараж на блок. Успява да даде назад и да избяга от мястото на катастрофата, след което се забива в къщата на Лин Мишел, намираща се близо до блока. Засега полицията в Лос Анджелис все още разследват инцидента, като не се съобщава какво точно е довело до него и дали Хечи е била под влиянието на наркотици или алкохол

След като новината за катастрофата беше разпространена, приятели и колеги изразиха подкрепата си към Хечи и нейното семейство. По това време говорител на актрисата помоли медиите да дадат време и пространство на близките й, за да могат да се справят с този труден момент. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mixible (@mixible)

Актьорът Джеймс Тупър, с когото Хечи имаше връзка в продължение на повече от десет години, преди раздялата им през 2018 година, също изпрати своята любов. "Мисля и се моля за тази прекрасна жена, актриса и майка. Обичаме те", написа той под снимка на Хечи и 13-годишния им син Атлас. 

Ан също така е майка на 20-годишния Хоумър от брака си с Коли Лафун. Бившият й приятел Томас Джейн също изпрати своите мисли и молитви към семейството й, казвайки пред Daily Mail, че Хечи е един от най-големите таланти на своето поколение. 

Актрисата беше доста заета през последните месеци, като работеше по няколко проекта. През юни, тя приключи снимките на филма Girl in Room 13, чиято премиера се очаква тази есен. Тя също така ще си партнира с Дърмът Мълроуни в предстоящия хорър Full Ride, има роля в All Rise и ще играе в сериала Idol на Сам Левинсън и The Weeknd.

Наскоро гледахме Хечи в психологическия трилър на Netflix The Vanished, както и в 13 minutes. Феновете също така чуваха гласа й от епизодите на подкаста й Better Together with Anne & Heather

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари