IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Мидълтън с жест към дете във влак

16 август 2022 09 00

Херцогинята на Кеймбридж помислила, че се е изгубило

БГНЕС

БГНЕС

Кейт Мидълтън направи мил жест към дете във влак. Съпругата на принц Уилям, която пътувала с влака за Игрите на Британската общност, помислила, че малчуганът се е изгубил. За историята разказа бащата на детето – Матю Сайед.

След като се качила на влака до Бирмингам, херцогинята на Кеймбридж се натъкнала на момченцето. То пътувало в първа класа, но сякаш не било с придружител. Когато тя го видяла, веднага го приближила. Но се оказало, че неговият татко е отишъл до тоалетната.

Сайед, който пише за The Times, разказва подробности за станалото с малкия Тед, което само доказва за пореден път, че Кейт Мидълтън е изключително земна.

„Докато си върша работата, го чувам да говори с жена във вестибюла. „Сам ли си тук?“ пита тя. „Не, баща ми е вътре“ – казва той“, обяснява журналистът.

Кейт Мидълтън

БГНЕС

По думите на мъжа, след това херцогинята продължила разговора си с момченцето, дори двамата се посмели, преди той да излезе от тоалетната.

След като си измил ръцете и излязъл от кабината, Матю решил да благодари на жената, която е обърнала внимание на детето. Но не предполагал, че това е Кейт Мидълтън. На връщане, още разтреперан от изненадата, че тя пътува във влака, попитал Тед: „Разбра ли кой беше това, сине?“. А той му отговорил с думите: „Нямам представа, но тя беше наистина мила“.

„Херцогинята нямаше представа, че разговаря със сина на журналист, така че приемам, че това отразява нейния характер и чувство за дълг. Монархията е в безупречни ръце“, казва още таткото, цитиран от списание Hello.

Кейт Мидълтън пътувала сама

Снимка

БГНЕС

Както вече писахме, херцогинята на Кеймбридж, заедно с мъжа си и дъщеря им Шарлот, бяха специални гости на горепосоченото спортно събитие. Но се оказва, че последните двама пътували отделно.

Докато Кейт била с влака, принц Уилям и принцеса Шарлот се качили на хеликоптер. И може би пристигнали в Бирмингам по-рано от нея.

Все пак, не бива да забравяме, че през 2010 г. той успешно издържа изпита си – след 156 операции. Тогава придоби квалификация за оперативен капитан.

принц Уилям

Getty

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари