IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Райън Рейнолдс с трогателен подарък за нуждаещо се семейство

19 август 2022 08 40

Той и съпругата му Блейк Лайвли отново отвориха сърцата си

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли са едно от любимите ни холивудски семейства. Двамата започват любовната си история съвсем случайно, запознавайки се по време на двойна среща, на която са отишли с други половинки. По думите им, вечерта е преминала доста неприятно за другите двама души на масата, защото между Блейк и Райън постоянно прехвърчали искри.

Малко по-късно колегите от „Зеленият фенер“ решават да си дадат шанс и започват връзка, която се превръща в създаване на щастливо и стабилно семейство. В момента Рейнолдс и Лайвли са горди родители на три дъщери, ръководят собствени компании и продължават да жънат успехи в Холивуд. Личният им живот рядко попада в обществените или социални медии, като именно това е една от причините светът да ги харесва.

Другата причина, също толкова важна, е постоянната благотворителна работа, която семейство Рейнолдс извършва. Колкото и да се опитват да останат незабелязани в това си дело, новината все някога стига до феновете, увеличавайки още повече любовта към актьорите.

Последният добър жест идва от Уелс, с който Райън има история. В момента той е един от собствениците на футболния отбор Рекстъм и често ходи на техни мачове. Днешната история обаче няма нищо общо със спорта, а с две от най-важните неща за Рейнолдс – киното и помагането на другите. Те се обединяват в едно, за да помогнат на нуждаещо се семейство.

Преди няколко дни беше съобщено, че Рейнолдс е изненадал местна фамилия с мил жест. Роб Кларк, който е собственик на магазина Mad4Movies в Рекстъм, е бил изненадан, получавайки кашон с повече от 100 дивидита от актьора и съпругата му Блейк Лайвли. Той сподели за подаръка в социалните мрежи, където пише, че първоначално не повярвал на бележката, която била подписана от двамата актьори.

„Наистина беше от тях, като в нея пишеше, че двамата с Блейк си почистват офиса и са се натъкнали на множество дискове на техни филми. Всеки един от тях беше с автограф и беше специално за мен!“, споделя още Кларк.

Някои от дисковете ще бъдат продадени, за да може да се съберат средства за лечението на сина им Чарли, който страда от имунна тромбоцитопения. Автоимунното заболяване засяга тромбоцитите, като се характеризира със свръхпродукция на антитела, което води до унищожаване на тромбоцитите и потискане на мегакариоцитопоезата в костния мозък.

Вълнуващата седмица на Кларк обаче не спира дотук. Той също така беше избран да участва в телевизионната поредица „Добре дошли в Рексам“, която проследява футболното приключение на Рейнолдс и другия собственик на футболния отбор – Роб МакЕлхени.

Двамата актьори, управляващи тима, посетиха магазина на Роб миналата година, за да си поговорят с него, съпругата му и двамата им сина Чарли и Хенри. Подписали по-голямата част от предлагащите се дискове, включително и „Зеленият фенер“, за който Рейнолдс се пошегувал, че не е най-добрият му проект.

„Двамата имаха да кажат много неща за подпомагането не само на футболния клуб, но и на хората в Рексам“, споделя още Кларк.

„Добре дошли в Рексам“ ще бъде пуснат на 25 август по Disney+, Fx и Hulu.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари