IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бруклин Бекъм ще отваря свой собствен пъб в Ел Ей

12 август 2022 10 50

След неуспешна фотографска кариера, той се впусна в кулинарията

Getty Images

Getty Images

"Исках да открия едно нещо, за което бих умрял... Открих това с готвенето", заявява Бруклин Бекъм в новото си интервю за списание Variety, чиято корица оглавява. Най-големият син на Виктория и Дейвид Бекъм споделя още с изданието, че. се надява да отвори свой собствен пъб в Ел Ей, след неуспешната си фотографска кариера. Освен това Брукли планира да стартира риалити шоу със съпругата си - актрисата Никола Пелц.

23-годишният Бруклин разкрива и как точно е намерил истинската си страст в живота чрез готварството, след като не успя да се реализира като фотограф. Звездният наследник споделя, че иска в бъдещето му заведение да се сервира „здравословна, но вкусна храна“. 

Бруклин, който за кратко посещаваше нюйоркското училище Parson's School of Design, за да учи фотография, сега се учи да бъде готвач и често споделя видеоклипове как приготвя различни ястия, а те наистина са обожавани от неговите фенове.

Бруклин казва: „Наистина се наслаждавах на фотографията за няколко години. Обичам да правя снимки на жена си. Все още имам всичките си професионални фотоапарати и техника, но сега готвенето ми е по-забавно." 

Той добавя: „Аз съм почти 100% самоук. От началото на карантината готвя всеки Божи ден и това е единственото нещо, което открих, което отвлича ума ми от всичко друго, за което мисля. Бих искал да имам собствена кръчма. Да имам собствени сосове, ножове, тенджери и тигани. Надявам се един ден да отворя кръчма в Ел Ей, защото Лос Анджелис определено има нужда от кръчма."

Той също така разкри, че планира да пусне нов продукт със сос по-късно тази година. 

Бруклин, чиито родители са една от най-влиятелните двойки в света, казва, че той и новата му булка Никола, биха искали да направят риалити шоу, за да покажат динамиката на връзката си.

Той сподели: „Винаги съм казвал на жена си, че всъщност трябва да направим телевизионно риалити шоу, защото тя е толкова забавна. Тя обаче понякога не разбира английския ми хумор."

Бруклин наскоро показа рецептата си за риба и чипс в Instagram и се превърна в обект на критики заради не особено добрите му готварски умения. Той обаче казва: „Някои американци намират английската храна за отвратителна, което не разбирам. Но като сготвя риба с пържени картофи, пай и пюре за моите американски приятели, те накрая казват: „Добре, разбираме вече“."

Критиците на Бруклин наскоро обърнаха внимание на липсата му на обучение и опит в кулинарията, както и на безумно скъпите му, професионални видеа, които той споделя в Instagram. Източник казва за преувеличения екип и бюджет на Бруклин: „Това е нечувано. Това е екип от 62 души, който бихте очаквали да работи за голямо телевизионно шоу! Всеки епизод от осемминутното онлайн шоу струва 100 000 долара за създаване."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @brooklynpeltzbeckham

Смята се, че Никола Пелц, която е дъщеря на нюйоркския милиардер Нелсън Пелц, е причината Бруклин да се отдалечи от своите родители Виктория и Дейвид Бекъм след сватбата им преди няколко месеца.

Говори се, че Пелц изобщо не е искала британската дизайнерка да участва в подготовката за сватбата и че като цяло семейство Бекъм са били пренебрегнати по време на церемонията, която се е въртяла изцяло около фамилия Пелц.

Виктория и Дейвид са били ядосани и след като излезе корицата на Никола в британското светско списание Tatler, публикувана със заглавието „Новата г-жа Бекъм“. Всичко това е и причина за влошените отношения между Пош Спайс и новата й снаха.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари