IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джъстин Тимбърлейк отбелязва тъжна годишнина

18 август 2022 11 00

Певецът си спомни за своя вокалистка

БГНЕС

БГНЕС

Тъжна годишнина за Джъстин Тимбърлейк. Певецът отбелязва 12 месеца без своята вокалистка и близка приятелка Никол Хърст. По този повод той и съпругата му Джесика Бийл си спомниха за талантливата жена.

Според американски медии, двойката най-вероятно е отишла на гробището, за да остави цветя на мястото, където е погребана покойната.

Хърст, която била резервна вокалистка на Тимбърлейк, загубила битката с рака.

Джъстин, който споделя малко за личния си живот в социалните мрежи, сподели общи снимки с Никол миналата година. Тогава, малко след нейната трагична смърт, той сподели как ще я запомни.

„Толкова ми е тежко на сърцето. Изгубихме красива душа тази седмица“, написа изпълнителят, обяснявайки, че неговата колежка е била изключително сърдечна.

„На и извън сцената тя беше постоянен източник на радост и позитивизъм. Някои неща изглеждат толкова несправедливи и никога няма да разберем защо се случват. Това, което знам, е че бяхме благословени да се смеем с нея, да пътуваме с нея и да изпитаме нейната заразителна усмивка и любов към живота“, обяснява музикантът.

В профила на Джъстин Тимбърлейк може да видите и видео, в което той говори заедно с покойната певица, усмихваща се на камерата.

„Никол, не е достатъчно да кажа, че много ще ми липсваш. Благодаря ти за светлината. Ще направя всичко възможно да нося това със себе си. Обичам те, сестро моя“, споделя още той.

Днес звездата от музикалната сцена не споделя дали поддържа връзка със семейството на Никол Хърст. Но според източници до него, той наистина го прави, защото двамата действително са били много близки. И със сигурност се е обадил, за да чуе нейните родители.

Вокалистката на Джъстин Тимбърлейк се лекуваше от рак на гърдата няколко години. През 2019 г. тя сподели, че след като влязла в ремисия, болестта отново се завърнала и вече има разсейки в мозъка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари