IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Джордж с първа покана за рожден ден от момиче

18 август 2022 10 40

Приеха ли я Уилям и Кейт?

БГНЕС

БГНЕС

Принц Джордж получил първа покана за рожден ден от момиче. Наследникът на принц Уилям и Кейт Мидълтън обаче не успял да отиде на партито. Това съобщава майката на момичето в Twitter, което се надявало да празнува заедно с кралската особа.

Макар да иска да ходи на детско парти като всеки друг малчуган, принц Джордж трябва да се съобразява със строгия протокол на семейството. И най-вероятно поради съображения за сигурност, той не е бил пуснат от родителите си да уважи своята 6-годишна приятелка, с която най-вероятно учат в едно и също училище.

„Техни кралски височества са изключително благодарни за любезната ви покана“, гласи отговорът на херцога и херцогинята на Кеймбридж, споделен от майката на рожденичката в социалната мрежа. Там жената посочва, че дъщеря ѝ е получила сувенир от британския кралски двор по случай нейния специален повод.

Принцеса Шарлот,

YouTube

По данни на списание Hello, представител на Уилям и Кейт отговорил от тяхно име следното:

„Херцогът и херцогинята на Кеймбридж ме помолиха да ви благодаря за вашето писмо, в което каните принц Джордж на партито за шестия ви рожден ден. Съжалявам, че отне толкова време, за да отговоря... След като обмислих внимателно възможностите обаче, много съжалявам, че Техни кралски височества неохотно смятат, че трябва да откажат. Въпреки това се надявам, че сте се насладили на рождения си ден“.

Въпросното послание е отправено в картичката на приятелката на принц Джордж, получена малко след нейния рожден ден.

Уилям и Кейт са изпратили своите най-сърдечни благодарности и най-добри пожелания към момиченцето и неговите родители, които отправили своята покана в писмен вид, точно както го правят кралските особи.

Миналия месец принц Джордж, който е първородният син на Уилям и Кейт, също празнува рожден ден. Той стана на 9 и по традиция бе пуснат негов нов портрет от пресцентъра на многоуважаваното му семейство. Разбира се, както и през 2020 г., той е направен специално от неговата майка, която става все по-добра с фотоапарата в ръка. Тя обожава да го щраква и в компанията на принцеса Шарлот и принц Луи.

Най-вероятно момиченцето, поканило кралския наследник, си играе с него в междучасията или пък тайно го харесва.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари