IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Въпреки прибързания брак, Крис Хемсуърт и Елза Патаки са сред най-стабилните двойки в Холивуд

14 август 2022 12 00

Двамата отглеждат заедно три деца

Снимка: Getty Images

Крис Хемсуърт и Елза Патаки могат да се похвалят с един от най-здравите бракове в Холивуд. Не всички обаче знаят, че двойката всъщност се ожени само три месеца след като стана публична връзката им през 2010 г.

Звездата от „Тор“ Крис, който отпразнува 39-ия си рожден ден в четвъртък, не се посвени да коментира прибързаната си сватба, като каза на Good Morning Britain през 2016 г., че това е било внезапно решение.

„Наистина се случи бързо и просто се почувствах добре, имаше смисъл“, каза Крис в шоуто, когато го попитаха колко бързо е напреднала връзката му с испанската актриса Елза, 46-годишна.

Крис и Елза започнаха да се срещат в началото на 2010 г. и сключиха брак на скромна церемония през декември същата година. „Нямаше план. Честно казано, и двете ни семейства бяха на почивка по едно и също време, просто произволно, и казахме, че това е добра възможност за всички заедно, така че просто го направихме.“

Сега Крис и Елза споделят грижите за трите им деца – 10-годишната Индия и 8-годишните близнаци Саша и Тристан. Миналата година Елза разкри изненадващата тайна зад нейния траен брак. Тогава тя каза, че това е смехът.

Говорейки пред Hola!, родената в Мадрид красавица каза, че съпругът й има умението да разсейва всеки спор с шега.„Ние се радваме да правим едни и същи неща и Крис има страхотно чувство за хумор и знае как да премахне жилото от проблема“, каза тя и допълни, че той винаги я разсмива както нея, така и децата като разведрява настроението им, разказвайки виц.

„Хуморът има голямо значение. Повече от всичко ми харесва да се смея с него.“, допълни Елза.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари