IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мини версиите на звездите: Холивудските майки и техните идентични дъщери

13 август 2022 15 00

Рийз и Ава, Гуинет и Епъл, Кая и Синди....

Рийз и Ава; Getty Images

Рийз и Ава; Getty Images

Наскоро Гуинет Полтроу излезе на разходка с дъщеря си Епъл в Ню Йорк и феновете на звездата останаха озадачени от приликата между двете. В общи линии 49-годишната носителка на "Оскар" и 18-годишната й наследница (чието име означава ябълка на англ.) са живото доказателство на поговорката, че „ябълката не пада по-далеч от дървото“. Не стига, че си приличат визуално толкова много, но и по всичко си личи, че Епъл е наследила и семплия, но класически стил на обличане на Гуинет.  

Но в шоубизнеса има много красиви майки, които могат да се похвалят с идентични дъщери, наследнили хубостта им. Освен това голяма част от тези красиви щерки са тръгнали по професионалните стъпките на знаменитите си майки. В случая на Епъл Мартин, тя е решила да наследи не актьорската кариера, а по-скоро бизнеса на Гуинет - успешният лайфстайл бранд GOOP.

Вижте по-долу кои други известни дами, освен Гуинет, са предали поразително успешно своите гени на дъщерите си:

Ава Филип е копие на майка си Рийз Уидърспуун

22-годишната блондинка Ава Филип е по-голямото от двете деца на Рийз Уидърспун (на основната снимка) от първия й брак с актьора Райън Филип. Чаровната Рийз има и 18-годишен син Дийкън от хубавеца Райън, както и още един син - Тенеси от втория си брак с агента Джим Тот. Ава, обаче, най-много прилича на майка си, която е истинско величие в Холивуд. За сега младата жена не е решила дали да се впуска в шоубизнеса, за разлика от брат си Дийкън, който вече записа участие в сериал и издаде свой музикален сингъл.

Оливия Джейд Джанули е мини версия на майка си Лори Лафлин

Оливия Джейд е дъщеря на италианския дизайнер Мосимо Джанули и актрисата от сериала от "Пълна къща" Лори Лофлин. Родителите на Джейд бяха хванати в скандал , че са подкупили декана на колеж в Щатите, за да приемат дъщерите им по "втория начин". Мосимо и Лори бяха осъдени и дори прекараха известно време в затвора, след като се признаха за виновни по обвиненията. Колкото до Джейд - тя вече има успехи като инфлуенсър в социалните медии, участва в риалити формата "Dancing Stars", а в момента е гадже на горещия актьор Джейкъб Елорди.

джейд и

Снимка: Getty

Мейми Гъмър е "одрала кожата" на майка си Мерил Стрийп

Актрисата Мейми Гъмър следва плътно стъпките на своята страхотната майка  - холивудската икона Мерил Стрийп. Гъмър вече гради успешна кариера, както в киното, така и в телевизията. Освен таланта, Мейми е наследила от Мерил и по-специфичната й, характерна хубост, която я отличава от всички дами с класическа, но по-скучна красота. Мейми има и още две сестри - Грейс и Луиза, но от трите тя най-много прилича на Стрийп.

мерил и

Снимка: Getty

Мая Търман Хоук досущ прилича на майка си Ума Търман

Мая Търман Хоук е голямата дъщеря на Ума Търман от брака й с актьора Итън Хоук (от когото Ума има и син Левон). Мая е наследила таланта на своите родители и вече няколко години се изявява като актриса, но е доста дискретна относно личния си живот. Освен това Мая пее страхотно и баща й от време на време пуска видеа в Instagram, на които тя пее, а той й акомпанира на китара.

ума търман

Снимка: Getty

Ева Амури е по-висока двойничка на майка си Сюзън Сарандън

Лайфстайл блогърката и актриса Ева Амури Мартино е истинско копие на майка си - известната актриса и носителка на "Оскар" Сюзън Сарандън.

сюзън сарандън

Снимка: Getty

Нико Паркър е умалена версия на Танди Нютон

Английската тийн актриса Нико Паркър е дъщеря на Танди Нютън и писателя, режисьор и продуцент Ол Паркър, за когото Нютън се омъжи през 1998 г. и с когото се раздели преди броени месеци.

нютън и

Снимка: Getty

Зоуи Кравиц прилича на близначка на майка си Лиза Бонет

Актрисата от "Батман" Зоуи Кравиц е дъщеря на Лиза Бонет и поп звездата Лени Кравиц. Зоуи в момента гради собствена холивудска кариера, но се вижда, че гените, които е наследила от очарователната си майка доста много й помагат в това начинание. Освен това Зоуи е взела уникалния, леко хипи стил на обличане на Лиза.

зоуи кравиц

Снимка: Getty

Робин Райт и Дилън Пен

25-годишната Дилън Пен изглежда точно като майка си - актрисата Робин Райт в по-младите й години. Баща на Дилън е холивудският ас Шон Пен, но за късмет дългокраката блондинка прилича доста повече на майка си. Хубаво би било обаче, ако тя е наследила актьорските качества на баща си, който има повече отличия в кариерата си в сравнение с майка й, като е носител и на "Оскар".

робин и

Снимка: Getty

Кая Гербер направо е "клонинг" на Синди Крауфорд

Прекрасната Кая Гербер е истинска двойничка на майка си - супермодела Синди Крауфорд. На всичкото отгоре Кая за кратко време успя да изгради изключително успешна кариера на модел, подобно на звездната си родителка, която е считана за култова красавица  и до днес. От всички супермодели от 90-те, много от които имат дъщери в сходна до Кая възраст (Хайди Клум, Кейт Мос, Клаудия Шифър, Кристи Търлингтън), само тя успя да достигне по слава майка си.

синди и

Снимка: Getty

Джулиан Мур и Лив Фройндлих - червенокоси и идентични

Когато погледнем Джулиан Мур и нейната дъщеря Лив Фройндлих, която е от брака й с режисьора Брад Фройндлих, определено виждаме поразителна прилика - лунички, червена коса, фино излъчване. Предстои да разберем дали 20-годишната Лив смята да тръгне по успешните стъпки на майка си в Холивуд.

лив фройндлих

Снимка: Getty

Мила Йовович и нейната дъщеря Евър Габо Андерсън - еднакво магнетични

Актрисата и модел със сърбо-украински корени Мила Йовович, може да се похвали с уникална прилика със своята най-голяма дъщеря Евър. Двете имат еднакви светло-сини очи, тъмни коси и стройни фигури. Мила има още две, по-малки дъщери, за които е интересно дали също са наследили нейната хубост.  Почти 15-годишната Евър, чийто баща е режисьорът Пол Андерсън, вече направи своя дебют и в киното, и в модната индустрия.

мила и

Снимка: Getty

Ослепителни еднакви блондинки - Йоланда и Джиджи Хадид

С външния вид на майка си, не е чудно, че Джиджи Хадид успя да стане модел точно като родената в Холандия Йоланда. Джиджи и сестра й Бела дори са по-успешни от своята майка.

йоланда и

Снимка: Getty

Лила Мос и Кейт Мос

Дъщерята на британския супермодел Кейт Мос - Лила, наскоро тръгна по стъпките на майка си в модата. Предстои ни да разберем дали кариерата на 19-годишната красавица ще бъде толкова успешна като тази на иконата Кейт. Факт е обаче, че Лила доста прилича на своята звездна майка и като излъчване, и като черти на лицето.   

лила и

Снимка: Getty

Еднакво талантливи и очарователни - Ванеса Паради и Лили-Роуз Деп

Дъщерята на френската певица, актриса и дългогодишен модел на Chanel - Ванеса Паради, Лили-Роуз Деп има много сходна визия с тази на майка си. Тя обаче има още един силен коз откъм гени -  баща й е култовият холивудски актьор Джони Деп.  

ванеса и

Снимка: БГНЕС

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари