IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ан Хечи може никога да не се събуди от комата

12 август 2022 16 30

Говорителят й заяви, че тя е получила сериозна мозъчна травма

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ан Хечи е изправена пред ужасна прогноза за живота си, след като е получила катастрофална мозъчна травма. 

Това казва говорителят й пред списание People, като за момента актрисата остава в кома. По думите му, Хечи е в критично състояние след катастрофата, причинена от самата нея, при която се врязва първо в гараж на блок, след което бяга от мястото и се забива в къща. Имотът се пали, обвивайки в пламъци и автомобила на актрисата. Това причинява значителни изгаряния по тялото, като досега Ан не е отворила очите си нито веднъж. 

"Не се очаква да оцелее", казва още говорителят й пред списание People. По думите му, за момента актрисата се поддържа от системи, защото винаги е искала да дари органите си и лекарите се опитват да видят какво може да се използва за спасяването на други пациенти. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anne Heche (@anneheche)

В официалното съобщение, направено от говорителя от името на цялото семейство, се изразява благодарност за неспирната подкрепа и молитвите, насочени към Хечи. Също така се благодари на сестрите и лекарите, които се грижат за актрисата след постъпването й в болница на 5 август. 

"Ан имаше огромно сърце и докосна всеки, с когото се запозна. Освен невероятен талант, тя имаше и огромна доброта и радост, които разпространяваше в света. Ще бъде запомнена със своята смела честност, а светлината й ще липсва на всеки", казва още говорителят. 

Вече седмица след катастрофата, при която Хечи се заби в къща в квартала Mar Vista в Лос Анджелис, актрисата остава в кома. Тя продължава да е в критично състояние и е интубирана. На 8 август говорителят й отрече слуховете, че звездата е отворила очите си, като заяви, че тя е страда от контузии, които налагат изкуствено дишане. "Тя е в кома и не е идвала в съзнание от катастрофата", казва още той. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anne Heche (@anneheche)

Докато Хечи се бори за живота си, полицията в Лос Анджелис я разследва за шофиране в нетрезво състояние

Говорителят на полицията Джеф Лий казва пред NBC News, че кръвният тест е показал наличието на наркотици, но засега не се споменава дали това е кокаин, фентанил или алкохол. Детайлите ще бъдат обявени след втори тест, за да може да се изключи всякакво съмнение. Обикновено такива процедури изискват срок от 30 до 90 дни. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anne Heche (@anneheche)

Случаят с 53-годишната носителна на "Еми" се разследва като престъпление, защото тя се е блъснала в дом, който след това се е запалил, докато вътре в него е имало жена. В кръвта й е имало признаци на опияняващи вещества, което още повече накланя везните към тежко престъпление. Засега случаят все още е отворен и продължава, като следовтелите са в процес на събиране на допълнителни доказателства. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари