IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ема Бънтън показа своя тийнейджър

17 август 2022 11 00

Синът на певицата от Spice Girls е по-висок от нея

БГНЕС

БГНЕС

Ема Бънтън показа на феновете си колко бързо лети времето. Певицата, която някои наричаха „бебето“ в групата Spice Girls, сподели снимка на най-големия си син. На нея виждаме тийнейджъра и сякаш не можем да повярваме, че тя има толкова голямо дете.

Звездата, която е майка на две момчета, сподели кадър, на който тя и Бо се усмихват на камерата. Макар и двамата да са с тъмни слънчеви очила, няма как да не забележим колко много си приличат.

„Как се случи това?“, започва постът на Ема, с който тя разкрива, че момчето вече е на 15.

Тийнейджърът, чийто баща е Джейд Джоунс, е с по-дълга кестенява коса. И макар да не е русоляв като майка си, той сякаш е взел нейния нос, уста, дори трапчинките по бузите.

„Той е най-добрият, внимателен, топъл, забавен, лоялен, умен и красив мъж. Ти ни научи да вървим в крак с времето и си нашата светлина, нашето всичко, нашият свят“, написа певицата за рожденика.

След публикацията на Ема, голяма част от нейните последователи не пропуснаха да ѝ честитят за повода и изтъкнаха, че двамата сякаш са еднояйчни близнаци.

Освен 15-годишния Бо, който видяхме за последно в профила ѝ в средата на юни, звездата от Spice Girls има и още едно дете – 11-годишния Тейт.

Ема: Децата ме промениха!

Певицата, която скоро ще тръгне на турне заедно с колежките си от популярната група от 90-те, неведнъж е споделяла, че се е променила доста след появата на децата ѝ и в един момент кариерата и музиката останали на заден план за нея.

„Приоритетите ми просто се промениха напълно. От момента, в който разбрах, че съм бременна, разбрах: децата ми означават всичко за мен“, обяснява тя.

През 2020 г. Ема говори пред MailOnline, че би се радвала да роди и трето дете. „Но дали е подходящият момент, дали е правилният, дали имам достатъчно късмет. Сега съм на 44...“, казва още тя, обяснявайки, че предпочита да прекарва повече време с тях.

Ема Бънтън се сгоди за Джейд Джоунс през 2006 г. Двамата са заедно още от 1998 г., като вдигнаха сватба едва през 2021-а, при това на тайна церемония.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари